promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon szomorú írást közölt Meghan Markle, hatalmas a gyász - egy újságnak küldte el Meghan a szomorú sorokat, amelyben gyászolja közeli barátját
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg embert megrázott a hír.

Szomorú dolog történt, ugyanis 46 éves korában elhunyt Meghan Markle egyik nagyon közeli barátja, Oli Juste, aki a világ egyik leghíresebb kutyakiképzője volt. Meghan Markle és Oli nagyon szoros kapcsolatban álltak, épp ezért Meghant nagyon megrázta barátja halála. Oli halálának hírét a vőlegénye osztotta meg az egyik közösségi oldalán szívszorító képekkel, amelyeken az életvidám Olit láthatjuk viszont, még egyszer utoljára.

A hercegnét és Olit az állatok szeretete is összekötötte, Meghan most különleges keretek között vett végső búcsút barátjától, ugyanis a világ egyik leghíresebb újságjának, a The Independent-nek küldte el azt az írást, nyílt levelet, amelyben több százezer olvasó előtt vesz végső búcsút tőle, és amelyben így a nagy nyilvánosság előtt örök emléket állít Oli-nak.

A hercegné azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogyan lettek közeli barátok Oli-val még akkor, amikor Meghan az Egyesült Királyságba költözött. A barátságuk révén a hercegné rengeteg szervezettel is kapcsolatba került, és aktív támogatója lett több kutyamenhelynek is.

"Sok dolog mellett közös volt bennünk, hogy elkötelezettek voltunk az állatok jólétére irányuló küzdelemben és mindketten imádjuk a mentőkutyákat. Valójában Oli és vőlegénye, Rob segített a mentőkutyám gondozásában, amikor az Egyesült Királyságba költöztem, és a Guy egy balesetből lábadozott. Úgy szerették, mintha a sajátjuk lett volna"

- idézte Meghan nyílt levelét a Blikk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás