promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem bír a vérével a 36 éves szépség, a barátnője fiával is simán lefeküdt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A katonaként szolgáló srác nem is akart ellenállni neki.

A 36 éves Richelle Ryan felnőtt filmek forgatásából szerzi a pénzét, de a pornóipar kihívásait feltehetőleg kevésnek tartja, hiszen a magánéletében is meglehetősen tüzes természetű. Nemrég kendőzetlenül vallott egy izgalmas kalandjáról a Daily Star című lapnak.

Richelle – bevallása szerint – bolondul a férfiakért, különösen a nála fiatalabb korosztályért. A trófeái között profi sztársportolók éppúgy szerepelnek, mint hétköznapi srácok, akik közül az egyikhez régóta személyes ismeretség fűzte.

A szenvedélyes hölgyet mindez azonban nem akadályozta meg abban, hogy lefeküdjön vele – és ezért nem is okolhatjuk, hiszen mindig kettőn áll a vásár. Az egyik legjobb barátnője fiáról volt szó, aki katonaként ritkán kap kimenőt, és olyankor valószínűleg még ritkábban részesül ennyire odaadó kényeztetésben.

Richelle nemcsak profi pornófilmeket forgat, de a saját szakállára olyan erotikus tartalmakat is készít, amelyeket utána feltölt az OnlyFans fizetős oldalra. A katona sráccal folytatott rövidke kalandjáról egy podcastban beszélt, és nem rejtett véka alá semmit.

„36 éves vagyok, de őrülten rajongok a fiúkért. Imádok csetelni és beszélgetni velük, és mindegyiküknek elküldöm ugyanazokat a selfie-ket”

– magyarázta a hölgy. A tengerészgyalogságnál szolgáló 25 srácot azonban nem a weben, hanem személyes ismeretség útján szedte fel. Elmesélte a részleteket is, bár a pikáns történéseket igyekezett elhallgatni.

„Éppen eltávozáson volt otthon, a barátnőm pedig tudta, hogy bele vagyok zúgva, mert nagyon vonzó. Ezért áthozta hozzám a fiát is, amikor meghívtam egy italra, utána pedig magunkra hagyott bennünket. Tudtam, hogy ott lesz, ezért cuki ruhát és izgató fehérneműt vettem fel, kész volt a tervem arra az estére”

– elevenítette fel Richelle. A srác végül egész éjszakára ott maradt nála, sőt az anyukának kellett rátelefonálnia, hogy menjen haza, mert ő is szeretné látni, mielőtt visszatér a hadseregbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás