promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 18 éves srácok is rágerjednek a szexi fitnesznagyira, és ő néha hagyja elcsábítani magát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szőke ausztrál bombázó a válása után alakította át gyökeresen az életét.

Az edző és fitneszmodell Lesley Maxwell alakját a legtöbb fiatal lány megirigyelhetné. Itt-ott látszik rajta már néhány ránc, a hasa sem tükörsima, de ahhoz képest, hogy a hölgy 63 éves, tényleg le a kalappal előtte.

A szőke bombázó akkor formálta át az életét (és a testét), miután 14 éve átesett egy csúnya váláson. A sport segített neki túljutni a krízisen, és azóta szívesen inspirál mindenkit arra, hogy mozogjon, és legyen fitt, mert úgy az élet is könnyebb és boldogabb.

Az Ausztráliában élő Lesley gyakran kap bókokat fiatal, épphogy csak felnőtt, 18 éves srácoktól, akik őrülten odavannak érte. Persze, igyekszik őket udvariasan leszerelni, de

arra azért ne vegyünk mérget, hogy mindig ellenáll a csábításnak.

A fitneszversenyeken rengeteg díjat nyert nő főállásban dolgozik személyi trénerként, és már valódi sztárnak számít a távoli kontinensen. Nem kíméli magát, hiszen hetente öt kiadós edzést is tart, de valószínűleg éppen ez tartja őt fiatalon.

 

Fotó: Profimedia

A foglalkozásain gyakran van jelen 20 éves unokája, az érzéki megjelenésű Tia, és az a vicc, hogy az idegenek gyakran nővéreknek tartják őket. Lesley természetesen az ünnepek alatt sem lazított, sőt kéretlen tanácsokat osztogatott arról a követőinek, hogyan tudják ledolgozni a húsok és csokis sütik, kalácsok miatt felszaladt súlyfelesleget.

„Karácsonyra azt szoktam javasolni, hogy inkább több pulykát egyenek, mint édességet. Ez ugyanis fontos fehérjeforrás, míg a süti elsősorban cukrot tartalmaz. De nem kell mindenből enni, amivel megkínálnak”

– intett mértékletességre a szőke fitnesznagyi. Aki a fiúkkal kapcsolatban sejtelmesen csak annyit árult el, hogy az életkor csupán egy szám, vagyis nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani neki. És nagy hiba lenne, ha a kora miatt hagyná ki az életet megfűszerező kalandokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás