promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy érett anyuka ragadozóként veti rá magát az idősebb párokra
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hármas együttlétek során a komolyabb gondolkodású, romantikus embereket részesíti előnyben.

A swingerezés egy speciális szexuális viselkedési forma, olyan társas együttlét, amelynek résztvevői nem idegenkednek a párcserés alkalmi kapcsolatoktól. Egy 47 éves Los Angeles-i nő mindezt kicsit megspékeli azzal, hogy kifejezetten érdekes korcsoportra bukik.

A magát Nataliának nevező hölgy valószínűleg fiatalabb párokat is találna magának a swingerezéshez, de ő kifejezetten ragaszkodik a hatvanas-hetvenes éveikben járókhoz. A nő – a párcserélők szóhasználatát követve – úgynevezett unikornis, aki egymagában csatlakozik a párokhoz, hogy közösen élvezzék a hármas légyottokat.

Nataliát az egykori barátja vezette be ebbe a különleges világba. Aztán szakított a férfival, de a swingerklubokba járással nem hagyott fel, és azóta is szívesen szexel viszonylag idegeneknek számító emberekkel.

A háromgyerekes anyuka egy idő után észrevette, hogy a partnerek utáni kutakodás során egyre gyakrabban köt ki idősek mellett. Annak ellenére, hogy Kaliforniában él, korábban a világ szinte minden tájáról talált maga mellé párokat, hiszen Amerika (a járvány előtt) mindenki számára kedvelt célpontnak számított.

„Az idősebb párok házassága, kapcsolata sokkal szilárdabb alapokra támaszkodik, talán ezért is nyitottabbak több mindenre. Akikkel összejöttem, azok szexik voltak, fittek, és rendkívül színes háttérrel rendelkeztek”

– indokolta meg a nő, hogy mitől vonzóbbak számára a veteránok. Akik elsősorban romantikus, meghitt viszonyra vágynak, nem pedig gyors numerákra. Nataliával gyakran előfordult, hogy miután lefeküdt velük, a hétvége további részét is új ismerőseivel töltötte.

A nő szerint az ilyesféle kapcsolatok alapja a szokásosnál nagyobb nyitottság. A barátjával egykor ők is bejárták fél Kaliforniát, és már jól ismerte őket a swingerezők köre. Rengeteg találkát lekötöttek maguknak, így tudták a szabadidejük jó részét ezzel a különös „hobbijukkal” tölteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás