promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
68 éves, szexből és pornóból él, és még 10 év karriert tervez
Borítókép:  facebook.com/cristinamolinasexyvanessa
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sexy Vanessa művésznevű hölgy mindenkinek azt javasolja, hogy ebből keressen pénzt.

Az argentin származású Cristina Molina 68 éves, és nem a nagymamák sütögető-kötögető életét folytatja, hanem Sexy Vanessa művésznéven az erotikus tartalmú OnlyFans oldalon keres némi pénzt.

Legyünk őszinték: nem is keveset, hiszen átlagban 11 ezer font (vagyis 4,5 millió forint) jön össze neki. Egy kis plasztika és Photoshop valószínűleg már rásegít a képeire, de Cristina kétségkívül dögös, és ennek a korosztálynak is megvannak a maga rajongói.

A hölgy pedig nem szívbajos, hiszen kereken 10 évre tervezi a karrierjét, és máris szemtelenül magas árakat határoz meg követőinek. 100 font egy tízperces FaceTime-videóhívás, 90 font egy húszperces telefonszex, és 45 font egy szintén húszperces sexting (szexuális tartalmú szöveges és képüzenetek küldözgetése egymásnak okostelefonon, például a Snapchaten).

Az USA-ban élő Cristina azt állítja magáról, hogy csak a melleit igazíttatta meg egy kicsit, egyéb orvosi beavatkozás nem történt a testén. Úgy gondolja, hogy szerencsés alkata van, és sohasem lesznek ráncai.

„Kortalan vagyok, de nem könnyű folyamatosan jól kinézni. Mindennap tornázom, egy marék vitamint szedek, és rengeteg vizet iszok. Napi nyolc órát alszom, sohasem cigiztem, ittam vagy drogoztam. Néha egy kis bort azért fogyasztok”

– árulta el titkát a szupernagyi. Korábban is a szórakoztatóiparban dolgozott, 2002-ben azonban magasabb sebességfokozatba váltott, és elkészítette első pornófilmjét. Közel két évtizedet töltött a felnőttfilmes világban, de csak a közelmúltban regisztrált az OnlyFans oldalra.

A pornóvideóiban általában mostoha anyukát vagy szigorú tanár nénit alakít, így a partnerei legtöbbször nála fiatalabb férfiak (sőt néha nők). Az OnlyFanson már 8000 előfizetője van, de nem ebből jön a pénze nagy része, hanem az egyedi tartalmakból és szolgáltatásokból. Az időbeosztása rugalmas, ám sohasem dolgozik napi 3–5 óránál többet.

„Bárkinek tudom ajánlani ezt az életmódot. Videókat akár a saját partnereddel is tudsz készíteni. Ha rendszeresen szexeltek, akkor miért ne csinálnátok ebből pénzt?”

– tette fel a meghökkentő és megbotránkoztató kérdést Cristina.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás