promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felhagyott a tanítással, mert a felnőtt tartalmak jobban fizetnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Előbb a férje futtatta a tanárnőt, majd a válásuk után ő árulta be a suliban is.

A 32 éves Amy Kupps tanárnőként dolgozott, de mellette némi mellékes jövedelemre is rendszeresen szert tett az OnlyFans nevű (félig-meddig erotikus) fizetős oldalon. Aztán a volt férje beárulta őt az iskolájában.

A csinos hölgy már 7 éve oktatott történelmet az amerikai Charlotte-ban, amikor 2019-ben regisztrálta magát az OnlyFans oldalon. Állítólag ez az expárja ötlete volt, miután Amy nagy sikert aratott az Instagram-bejegyzéseivel.

„Amikor fiatalabb voltam, szívesen szerepeltem volna a Playboyban, vagy lettem volna színésznő, de aztán a tanári pályára kerültem, és férjhez mentem. Nem is gondolkodtam ilyen dolgokon addig, amíg a párom nem bátorított arra, hogy így keressek némi pluszpénzt”

– világított rá az eset hátterére a hölgy. Hamar felbátorodott, elmondása szerint felszabadító érzés volt, ahogyan a férfiak vágyakoztak utána az Insta-fotói alapján. Az OnlyFans viszont más szintet jelentett, ideges is volt, amikor belevágott.

Amy két év alatt nagyjából 150 ezer dollárt keresett így, ami a tanári fizetéséhez képest is jelentős összeg. A családja, a barátai és persze a kollégái mit sem tudtak a kettős életéről, egészen addig, amíg meg nem romlott viszonya a férjével.

„Azt hiszem, nem tudta kezelni, hogy idegen férfiak sokkal drágább ajándékokkal bombáztak, mint amit ő valaha is ki tudott volna fizetni”

– ismerte el a helyzet fonákságát a tanárnő. A házasságuk gyorsan befuccsolt, és a férj egy percig sem késlekedett a bosszúval. Amy-t hamarosan behívatta magához a munkahelyéül szolgáló iskola igazgatója.

Nem nehéz kitalálni, miért kereste: a tanárnőt a szakmájával összeegyeztethetetlen szerepléseiért felfüggesztették, Amy pedig utána magától ki is lépett, mert nem bírt volna a kollégái, a diákjai és a szülők szemébe nézni.

„Kaptam néhány megvető pillantást. Persze az apukáktól nem annyira, sokkal inkább az anyukáktól”

– idézte fel a nem túl meglepő következményeket. Amy 2020 decemberében vált el férjétől, és ma már teljes erővel az OnlyFans-modellkarrierjére koncentrál. Most már az arcát sem szégyelli megmutatni, és túl van egy 15 ezer dolláros mellnagyobbításon is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás