promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már semmi sem szent: szexi fotóiból él a kiugrott lelkésznő
Borítókép:  instagram.com/mitchellnikole
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az OnlyFans oldalon kezdett új karrierbe, és gyorsan multimilliomossá vált.

Egyre több hírt hallani olyan megbecsült foglakozást űző, de rosszul kereső nőkről, akik az állásukat felhagyva az OnlyFans erotikus oldalon próbálnak inkább boldogulni. Egyeseknél már a hajdani tanárnők is kiverték a biztosítékot – ők vajon mit szólnak egy kiugrott lelkészhez?

A háromgyerekes szingli anyuka, Nikole Mitchell az amerikai Ohio államban él, és a közelmúltban gyökeres váltásra szánta el magát. A 36 éves hölgy az egyházi hivatását dobta sutba, hogy magamutogatással havi 100 ezer dollárt (mintegy 30 millió forintot) keressen, és millió dolláros házban lakjon.

Az OnlyFans oldalon nem prostituáltak módjára bocsátják áruba testüket a nők, bár bizonyos összegért néhányan hajlandók személyes kontaktust is létesíteni rajongóikkal. Nikole úgy érzi, érdemes volt váltania, hiszen most álomszerű életet élhet.

A 183 ezer Instagram-követővel rendelkező nő azt vallja, hogy mindenkinek mélyen hinnie kell önmagában, és mindent meg kell tennie az előrelépéséért. Közben pedig ki kell zárnia minden negatív véleményt, előítéletet és félelmet, és soha nem szabad feladnia.

Nikole alighanem tudja, mit beszél, hiszen tavaly elvált, a családja pedig teljes őrültségnek tartotta az új karrierre váltást. Mindezek ellenére – véleménye szerint – sikerült jobb anyává válnia, ugyanis most már mindent meg tud adni a gyerekeinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás