promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csak akkor szexel a feleség a férjével, ha babát akarnak, egyébként a pasijaival fekszik le
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nyitott házasságban élnek, és a férfi különös szexuális irányultsággal rendelkezik.

Az erotikus tartalmakat pénzért kínáló OnlyFans oldalon is rajta van az a hölgy, aki nemrég egy különös dologgal kérkedett el követőinek. Azt állítja, hogy a férjével csak akkor fekszik le, ha babát akarnak, egyébként pedig a pasijaival gyűri a lepedőt.

A magát Daisy-nek nevező nő két gyermekkel büszkélkedhet, amiből nem nehéz kiszámolni (ugyanakkor nehezebb elhinni), hányszor szexelt eddig összesen a hites urával. Az OnlyFans-modell ráadásul azt is a férfi fejéhez vágta, hogy nem valami nagy élvezet ágyba bújni vele, inkább csak szükségszerűség.

Rejtély, hogy a férj miért van még mindig Daisy-vel, de az ízlések és pofonok különbözők. Talán az a kis pénz is jól jön neki, amit asszonykája összekeresett az – őt többnyire terhesen ábrázoló – fotókkal és videókkal az erotikus weboldalon. Egyébként nyitott házasságban élnek, vagyis a férfi is kereshet magának külső partnert, ha ahhoz szottyan kedve.

„A férjem aszexuális, ezért csak az utódnemzés céljából szexelünk”

– árulta el Daisy a furcsa szituáció hátterét. Az aszexualitás egyébként a szexuális vonzalom teljes vagy részleges hiányát jelenti, mégpedig olyan embereknél, akik általában képesek az orgazmusra, tehát nem szervi okaik vannak a nemi vágy elmaradásának.

Daisy azonban épp az ellentéte férjének, elképesztő szexuális étvágya van, különösen akkor, ha várandós. Ezért tart maga mellett mindig egy barátot, akiről természetesen a férje is tud, és nincs ellene kifogása. Nemsokára egyébként neki is újra „bevetése” lesz, ugyanis egy harmadik gyereket is terveznek.

Daisy a globális járvány elején regisztrált az OnlyFans oldalra, és nemcsak a pluszkereset reményében. Mivel a férje nem mutatott érdeklődést iránta, ezért szüksége volt arra a megerősítésre, hogy még várandósan is vonzónak találják a férfiak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás