promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pornósztárhoz ment feleségül a gyönyörű nő, és nem azt kapta a férjétől, amire számított
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

El kellett fogadnia, hogy a párja rendszeresen másokkal is lefekszik.

A pornósztárok is gyakran megnősülnek, hiszen éppúgy vágynak normális családi életre, gyerekekre, mint más, hiszen a házasság nemcsak szexből áll. Ahhoz persze kell egy toleráns feleség is, hogy elviselje a férj különleges foglalkozását.

Ilyen lehet a gyönyörű Katy Bampton is, aki a felnőtt filmekben szereplő Rob Oznak fogadott örök hűséget. Egyetlen kérése volt csupán a férfival szemben, az, hogy rendszeresen vegyen részt szűrővizsgálatokon, nehogy hazacipeljen valami egzotikus nemi betegséget.

Ez nem nagy kérés, hiszen Rob esetében ezt alighanem már a munkáltatók is régóta igénylik. Amikor Katy megtudta, hogy a férfi mivel foglalkozik, rögtön kizárta a lehetséges férjek sorából. De aztán rájött, hogy rengeteg közös dolog van bennük, és hiba lenne kizárólag a furcsa munkája miatt dobni a jóképű fickót.

A feleség boldogan él társa mellett, és egyáltalán nem zavarja, hogy a férje más nőkkel is lefekszik. A gyakori tesztelésen kívül az is az egészségük megóvását szolgálja, hogy amikor csak lehet, akkor óvszerrel szeretkeznek.

„Először az Instagramon láttam Robot, és az alapján ítéltem meg, hogy szexmunkásként dolgozik. Arra gondoltam, hogy így nem érdekel, hiszen rengeteg lánnyal lefekszik, én pedig nem akartam egy ilyen szituációba kerülni”

– beszélt Katy a kezdetekről. A fitneszedzőként dolgozó hölgynek ma már az egész pornóiparról megváltozott a véleménye, nem gondolja, hogy velejéig romlott és bűnös közegről lenne szó. Ők maguk sem élnek kicsapongó életmódot, még swingerpartikra sem járnak, hiszen a magánéletben megelégszenek egymással.

„Abban az őrületben, amit életnek nevezünk, mi fontosnak tartjuk, hogy időt szánjunk egymásra. Rob a támaszom, a kapcsolatunk pedig a legbiztonságosabb és legszebb dolog, mert így teremtettük meg”

– beszélt a feleség a privát hétköznapjaikról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás