promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Janicsák Veca csak az új klipje miatt kotyogta ki a válást? – Máris sárdobálásba kezdtek a férjével
Borítókép:  LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ladányi Jancsó Ábel kifogásolja, hogy a megkérdezése nélkül szivárgott ki a hír.

Janicsák Veca őstehetségként robbant be a magyar zenei életbe, a Fonogram-díjas énekesnő 2007-ben a Csillag születik című műsorban a középdöntőig jutott, majd három évvel később az X-Faktor legjobb női hangjaként végzett.

2012-ben jött össze Ladányi Jancsó Ábellel (a filmrendező Jancsó Miklós unokájával), akivel 2015-ben kislányuk is született, Emma. Mint később kiderült, az álompár 2017-ben rövid időre szétment, de aztán ugyanilyen váratlansággal összeházasodott.

A remélt harmóniára azonban nem találtak rá, a napokban ugyanis kitudódott, hogy Veca – a saját kezdeményezésére – elválik Ábeltől. Ezt nem tudták csendben intézni, az énekesnő a közelmúltban tálalt ki arról, min ment keresztül az utóbbi években, és miért ment tönkre a házassága.

A várandósága alatt miómát találtak nála az orvosok, de méhnyakrákkal is meg kellett küzdenie. Már Emmával is csak nagy nehézségek árán tudott teherbe esni, később a méhét is el kellett távolítani. Mára szerencsére sokkal jobban van, és igazán jól érzi magát nőként is.

A válás kapcsán a férj is megszólalt a Blikk hasábjain, a hangnem alapján pedig úgy tűnik, hogy rengeteg sérelem halmozódhatott fel a két fél között. Ábel elsősorban azt sérelmezi, hogy felesége nem konzultált vele a hír széles körű megosztása előtt.

„Szomorú, hogy előrébb való volt neki a cikk időzítése a videóklipje népszerűsítéséhez, amikor ilyen súlyos témákról nyilatkozott, mint a betegsége, a válásunk és a gyermekünk. Papíron még nem váltunk el, és szeretném, ha Veca tudomásul venné, hogy a kislányunknak apukája is van, akinek ugyanolyan jogai vannak, mint neki”

– szögezte le a lapnak a férfi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás