promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa Janicsák Veca és férje kapcsolatát kritizálta, az énekesnő visszaszólt
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Janicsák Veca és Demcsák Zsuzsa is az Ázsia Expressz forgatásán kapott hajba, mégpedig Veca férje miatt.

[[adv]]

Azt már hetek, hónapok óta tudjuk, hogy Demcsák Zsuzsa a fellegekben jár, hiszen az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett meg férjével. Esküvőjüket a férfi apja fogja celebrálni.

A műsor forgatási munkálatai hónapokkal ezelőtt befejeződtek, ám a TV2 csak ezekben a napokban kezdte el sugárizni az Ázsia Expressz második évadát. Most láthatjuk, hogyan törnek felszínre azok az ellentétek, amelyek a versenyzők között feszültek. A Bors egy ilyen jelent után szólaltatta meg a szereplőket.

Az első probléma az volt, hogy Janicsák Veca állítása szerint Demcsák nem köszönt vissza, amikor ő ráköszönt, és ezt az énekesnő szóvá is tette. Demcsák Zsuzsa válaszában nem volt köszönet. Szerinte Janicsáknak magába kellene néznie, és az nem normális, ahogy a férjével, Ladányi Jancsó Ábellel bánik:

„Én kimondom, hogy nem szimpatikus, mert nem az. Olykor nagyon csúnyán bánt a férjével a forgatáson, és ez nekem nagyon nem tetszett. Egy nő ne beszéljen, ne bánjon így a párjával. Az eddigi adásokban még nem bukott ki, de ami késik, nem múlik, majd látni fogja mindenki, miről beszélek. Más bajom nincs Vecával. A visszaköszönés elmaradása pedig nem volt tudatos. 40 fok volt, el voltam foglalva a feladattal, észre sem vettem, hogy összefutottunk.”

Természetesen az énekesnő válaszára sem kellett sokáig várni, aki elmondta, hogy vannak nézeteltéréseik a férjével, de attól még szeretik egymást:

„A verseny olykor feszült helyzeteket szült, ezáltal mindenkinél előfordultak viták, de én is emberből vagyok, és ezeket a konfliktusokat mindig tudtuk kezelni, vagy éppen bocsánatot kérni a másiktól.”

Borítókép:  Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel. Forrás: blikk.hu
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás