promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Apósa fogja összeadni Demcsák Zsuzsát és férjét
Borítókép:  Demcsák Zsuzsa, és férje, Krishan. Forrás: Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa a Mokka vendége volt, hiába kísérte el őt a férje a felvételre, Krishan nem akart kamera elé állni.

[[adv]]

Korábban beszámoltunk arról, hogy Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatásán ismerkedett meg indiai férjével. Az esküvőről a műsorvezető társa, Kandász Andrea árult el néhány titkot:

Demcsák Zsuzsa a TV2 Mokka című műsorának vendégeként a forgatás kulisszatitkaiba avatta bele a nézőket.

A Borsnak elárulta, hogy Krishan édesapja pap, így helyi hagyományok szerint fog férjhez menni választottjához. Amióta megtalálta élete szerelmét, azóta megnyugodott:

„Az én nyugodtságom belőle fakad. Az ő bölcsessége, nyugodtsága ragad rám. Ami látszik rajtam, az neki köszönhető. Krishan a jóga szerint él, aszerint működik. Ennek megfelelően van benne a nyugalom, azért ilyen a hozzáállása, ezért van benne bölcsesség. Tökéletes minden, de tényleg. Nem, ez nem olyan volt, mint amikor valaki elmegy Las Vegasba, és ott hirtelen összeházasodik valakivel. Mi Indiába megyünk vissza együtt, ahol az édesapja fog összeadni minket, mert ő pap. Találgatta már magazin, hogy milyen lesz a hindu esküvőnk, de ez nem olyan egyszerű. India földrész méretű, egymilliárd-há­romszázmilliós ország, ahol minden tartományban más szo­kások vannak. Ha meglesz, akkor mindenkinek megmutatjuk, hogy milyen volt.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás