promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos vád! Harry herceg és Meghan Markle trükkel oldaná meg a pénzproblémáit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem úgy megy Sussexiek szekere, mint ahogy remélték. 

Harry herceg és Meghan Markle a brit királyi családból való kiválásuk óta nem fér hozzá a királyi vagyonhoz. Bár Amerikába költöztek, és szerződést kötöttek a Netflix-szel és a Spotify-jal, de projektjeik nem teljesítenek a legjobban, így pénzügyi gondokkal küzdenek. A legújabb hírek szerint pedig szeretnék elkerülni az adózást, ezért Delaware-ben indítottak új vállalkozást.

Delaware adóparadicsomnak számít az amerikai államok között. Az alapítványok, cégek itt szinte egyáltalán nem fizetnek adót, az igazságszolgáltatás is rendkívül vállalkozásbarátnak számít. Harry herceg és Meghan Markle a kiszivárgott dokumentumok szerint pedig tizenegy céget jegyeztetett be az államban.

Meghan ügyvédje és üzletvezetője, Richard Genow már 2020 áprilisában bejegyezte az Archewell Alapítványt. Azóta két másikról kiderült, hogy olyan kiadók, akik a The Bench, Meghan Markle gyerekkönyve és Harry herceg hamarosan megjelenő memoárjának jogait birtokolják. A többi cég alapításának okáról még nem tudni semmit.

De az napvilágra került, hogy együtt dolgoztak Andrew Meyer, pénzügyi guruval, aki kifejezetten arra specializálódott, hogy segítsen a lehető legátláthatatlanabbá tenni az ügyfelei pénzügyeit, hogy nagyobb profitot termelhessenek.

Plusz előny, hogy ha egy cég Delaware-ben van bejegyezve, az állam nem követeli meg a tulajdonos kilétének feltárását. 50 dollárért megbízhat egy képviselőt, aki mindenről gondoskodik. Nem kell adót fizetniük a licencek, védjegyek vagy szerzői jogok után. Ami ideális nekik, hiszen a pár szinte kizárólag a nevéből él.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás