promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle és Harry herceg óriási titka végre napvilágot látott - a szakértő elmondta, hogy a páros ebben a pillanatban dönthette el, hogy szakítanak a királyi családdal
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fordulópont.

Valószínűleg évek óta a királyi család dolgait sasszemekkel vizslató újságolvasók nagyon kíváncsiak arra, hogy a családból rengeteg botrány közepette távozó, és azóta is óriási médiafigyelmet bezsebelő házaspár, Meghan Markle és Harry herceg, mikor dönthették el, hogy köszönik, de nem kérnek többet az udvarból.

És inkább saját lábra állva elköltöznek Amerikába, és olyan életet fognak élni, olyan kötöttségek nélküli életet, amely sokkal szabadabb annál, mint amit az udvarban, a királyi család rengeteg protokolláris dologgal nyakonöntött hétköznapjaiban tehetnének.

A Daily Star-nak nyilatkozó szakértő, Christine Ross szerint ez a pillanat akkor volt, amikor Meghan és Harry Fokvárosban töltöttek egy kis időt, a sok feladatuk mellett az utcán egyszercsak belefutottak egy fiatalokból álló tánccsoportba, Meghan pedig beállt közéjük. És olyan felszabadultan táncolt, mint előtte sosem.

Ross szerint ez volt az a pillanat, amikor eldöntötték, hogy emberközelibb életet szeretnének élni.

A királyi család többi titkára is kíváncsi vagy?

(via Bors)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás