promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bejelentést tett II. Erzsébet, sosem gondoltuk volna, hogy 2022-ben eljön ennek is az ideje, ráadásul pont ez a 2 termék lesz az
Borítókép:  Profimedia/GEORGE ROGERS/SIPA/Victoria Jones/WPA-Pool
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olyan jön, ami még nem volt.

Őfelsége olyan vállalkozásba fogott, amire még nem volt példa. Ketchupot és barnamártást dob piacra. A People magazin nagyobb cikke szerint a termékekbe az alapanyagokat a Sandringhami birtokról gyűjtik majd be, ezért nem is meglepő hogy a brand neve is Sandringham lesz, ezeket a feliratokat kell majd keresni, ha királyi ketchuppal szeretnénk majd behinteni az ételeinket.

A People magazin fotókat is közölt a termékekről, sőt, azt is kiderítették, hogy őfelsége imádja a hamburgert, ezért sem meglepő, hogy efféle termékekkel mennek piacra A Windsorok.

A termék ára amúgy meglehetősen borsos lesz, hiszen 300 milliliteres kiszerelésért majd közel 3000 forintnak megfelelő fontot kell fizetniük azoknak, akik kipróbálnák a különlegességet. A ketchupot többek között datolyával és almalével is ízesítik majd.

Amúgy ez az első ketchup és barnaszósz, amelyet a Buckingham-palota piacra dob, de nem ez az első termék, hiszen 2020-ban már saját gin-t kiadtak.

Még érdekelnek érdekességek a brit királyi családdal kapcsolatban?

(via Velvet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás