promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet kegyetlen bosszút állt, a Pfizer mellékhatása miatt aggódott az ország – ez történt 2021 júniusában
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Toplistás visszatekintő című rovatunk hatodik részében azt mutatjuk meg, melyik 10 cikk volt a legolvasottabb 2021 júniusában.

1. Az Exatlon Hungary 3. évadának fináléja után összegyűjtöttük, hogy az elmúlt hónapokban mi érdekelte leginkább az embereket a műsorral kapcsolatban. Íme a 10 legolvasottabb Exatlonos cikkünk, amiben van csalási teória, a versenyzők közti szexuális kapcsolat elmélete, és sok-sok más érdekesség.

2. A brit királyi család tagjai elég fura dolgokat csinálhatnak következmények nélkül, és elég fura megkötések érvényesek rájuk. Erről írtunk az alábbi cikkünkben.

3. II. Erzsébet júniusban újabb szimbolikus gesztussal helyezte háttérbe a Harry-Megan párost a családban.

4. Az Exatlon Hungary 3. évadának nézettsége hétről-hétre lejjebb zuhant, és még a finálé sem hozott kielégítő számokat. Júniusi toplistás visszatekintőnk negyedik legolvasottabb cikke egy televíziós nézettséggel foglalkozó anyag volt.

5. Júniusban több kutatási eredmény is kimutatta, hogy Pfizer-Biontech oltás felvétele után, az általános mellékhatások mellett, néhány nappal később egy döbbenetes betegség is felütheti a fejét. Azóta persze sok minden történt a vakcinák terén.

[[cikk5]]

6. Az alábbi anyagban azzal foglalkoztunk, hogy a férfiaknak vajon milyen piszkos vágyaik vannak szex közben.

[[cikk6]]

7. A labdarúgó Európa-bajnokságon 3:0-ás vereséggel kezdtünk Portugália ellen. A mérkőzés alatt történt azonban valami, amit a TV-ben nem mutattak. Mi viszont igen!

[[cikk7]]

8. A Lidl júniusban három örömhírt is közölt egyszerre. Ez persze rengeteg olvasót érdekelt.

[[cikk8]]

9. Toplistás visszatekintőnk kilencedik helyére került fel A Konyhafőnök tavaszi évadának egyik kiveséző cikke, amiben Szeghalmi Orsi úgy behisztizett, hogy Sárközi Ákos kiakadt rá.

[[cikk9]]

10. Mikor Magyarországon először adták le a TV-ben az XXXLutz éneklős reklámját, sokan arra voltak kíváncsiak, hogy ki az a csinos, szőke nő, aki a gigantikus piros széken dalolászik. Utánajártunk!

[[cikk10]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás