promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott az Exatlon Hungary, tényleg egymással szexelnek a versenyzők?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary 3. évadának fináléja után összegyűjtöttük, hogy az elmúlt hónapokban mi érdekelte leginkább az embereket a műsorral kapcsolatban. Íme a 10 legolvasottabb Exatlonos cikkünk.

Rekordhosszúságú lett az Exatlon Hungary 3. évada, ami még 2020. december 28-án indult el a TV2-n. A sport reality minden hétköznap látható volt az elmúlt hónapokban; 113 adás után azonban véget ért az idei szezon.

A versenyzők közül Szente Gréti lett a legjobb női, míg Herczeg-Kis Bálint a legjobb férfi exatlonista.

A műsor befejezése után úgy gondoltuk, összegyűjtjük az elmúlt hónapok legolvasottabb cikkeit, amiket az Exatlonnal kapcsolatban írtunk. Íme a top 10!

1. Lebukott az Exatlon Hungary: átverték a nézőket

Közel 600 ezer ember olvasta az alábbi cikket, ami tulajdonképpen egy tényfeltáró anyag volt az Exatlon Hungary-vel kapcsolatban. Igaz, a benne látható videó közül több már nem érhető el a YouTube-on, ennek az az oka, hogy a TV2-nek annyira fájt az igazság kiszivárogtatása, hogy letiltatták azt a csatornát, aki a leleplező videókat készítette.

2. Intim fotókon pózolnak az Exatlon Hungary női versenyzői

Több, mint 400 ezer olvasót érdekelték azok az intim fotók, amelyeket összegyűjtöttünk az idei évad női versenyzőiről. Az alábbi cikkben Kocsis Lilkóról, Szabó Franciskáról, Szendy Lilláról, Török Líviről, és Buzás Dóriról láthattok pikáns képeket.

3. Egy ágyban találták az Exatlon két versenyzőjét, kivágták az adásból

A műsor kivágott részei közül ez volt az, ami leginkább megmozgatta az embereket. Két Kihívó-lány kötött ki egy ágyban.

4. Pap Dorci megvillantotta formás melleit – fotó

Ez a cikk igazi kakukktojás, hiszen Pap Dorci az Exatlon 2. évadának versenyzője volt, mégis rengetegen voltak kíváncsiak az egykori Kihívó melleire.

5. Exatlon: Lilkó és András ”akciózásától” zengett a Tábor, kivágták a műsorból

Egy újabb kivágott rész, ami olvasók százezreit érdekelt: Kocsis Lilkó és Virág András olyan hangosak voltak, hogy tőlük zengett az egész Dominikai Köztársaság. Nézzétek meg az Exatlon Hungary kimaradt jelenetét!

6. Gelencsér Timi óriásit villantott, a rózsaszín bikinijétől azóta is jojózik a szemünk - fotó

Az alábbi cikkben a műsor csinos riportere, Gelencsér Tímea van a középpontban. Az ő villantására is sokan voltak kíváncsiak.

7. Összebújt az Exatlon Hungary két versenyzője, Palik László kérdőre vonta őket

Érdekes jelenettel indult az Exatlon 3. évada, ugyanis Kocsis Lilkó és Szabó Franciska már az első este egymás mellett kötöttek ki. Palik László persze nem mehetett el emellett szó nélkül.

8. Exatlon Hungary: előre lelőtték, ki lesz a győztes?

A műsor nézőitől többször is kaptunk olyan véleményeket, észrevételeket az Exatlonnal kapcsolatban, amelyek megértek egy-egy cikket. Ilyen volt az alábbi anyag is, ami azért született, mert egy szemfüles néző észrevette, hogy az Exatlon Hungary-ben véletlenül előre lelőtték, ki lesz a nyertes. De valóban így volt?

9. Súlyos sérülés az Exatlon Hungaryben, mindenki sokkot kapott

Egy súlyos sérülést reklámozó előzetes, amire 170 ezren kattintottak.

10. Exatlon-szexatlon: tényleg egymással szexelnek a versenyzők?

Végül pedig az az anyag, ami az egyik leggyakrabban felmerülő nézői kérdéssel foglalkozik: tényleg egymással szexelnek a versenyzők, ha a stáb már nincs ott a kamerákkal? Erre igyekeztünk választ adni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás