promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy döntést hozott Benedek Tibor özvegye, muszáj megtennie
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Epres Panni szívszorító szavakkal beszélt Benedek Tibor haláláról, és úgy érzi, most már új fejezetet kell nyitnia az életében.

Hogyan érzik magukat a magyar nők 2020-ban?

- ezzel a kérdéssel foglalkozik a Glamour Book idei év első száma, amiben Epres Pannival is olvasható egy interjú.

Az egykori szupermodell nemcsak a szakma nehézségeiről, de arról a problémáról is beszélt, ami nagyon sok nőt érint a világban, hogy még mindig nem kezelik őket egyenlő félként.

„Huszonöt évvel ezelőtt eszembe sem jutott, hogy egyenrangú fél vagyok-e bizonyos helyzetekben. Természetes volt a divat világában, hogy a hierarchia végén állok, olykor csúnyán beszélnek velem. Ezt akkor elfogadtam. Negyvenöt évesen értettem meg, mit akarnak a nők az egyenjogúság terén elérni. Fiatalon, a szakmámban sok mindent elfogadtam, később minden szempontból védve voltam, most pedig átérzem azt, hogy milyen azoknak a nőknek a helyzete, akik a munkájukban és az élet számos területén próbálják elérni, hogy tiszteljék őket, elérni azt, aminek természetesnek kellene lennie”

- fogalmazott Panni, aki természetesen az elmúlt év tragédiájára is kitért, mikor elveszítette szeretett férjét, és gyermekei édesapját.

„Ez idáig az élet folyt magától, kislány voltam, aztán kamasz, történtek jók és rosszak, elváltak a szüleim, volt, hogy belementem nem működő kapcsolatba, aztán jött a nagy szerelem, összeházasodtunk, gyerekeink születtek, és ez most egy óriási trauma. Most ismertem fel, hogy ezek a periódusok a különböző életeim voltak, és most, ha tetszik, ha nem, egy újat kellett indítanom. Meg kell tanulnom, hogy ne legyen lelkiismeret-furdalásom, ha magamra is fordítok időt. Meg kell tanulnom azt is, hogy független nő legyek, már amennyire két gyerekkel az lehetek, mert mindig ők lesznek nekem az elsők. Felnőnek, még néhány év, és jön a következő életszakaszom”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás