promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon kiakadt Epres Panni: „Baromira túllőttek a célon!”
Borítókép:  Epres Panni / via nyugatifeny.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Benedek Tibor özvegye, Epres Panni először meglepődött, majd mélységesen felháborodott, mikor meglátta magát az egyik magazin címlapján – ráadásul olyan dolgot írtak róla, ami egyáltalán nem tetszett neki.

Június 18-án hunyt el az ország egyik legismertebb sportembere, Benedek Tibor, akit rengetegen szerettek és tiszteltek az egész világon. Felesége, Epres Panni azóta is gyászolja elvesztett szerelmét, és próbálja feldolgozni az embert próbáló tragédiát, most viszont a SzeretlekMagyarország arról ír, hogy eléggé felkavarta őt a BEST Magazin róla készült cikke, amiről ráadásul nem is tudott..

„3 hónapja egyetlen szót sem nyilatkoztam senkinek, mélységesen szégyellje magát a bulvár és @johannasabjan, hogy veszi a bátorságot összeollózni ezt a sz*rt rólam és a gyerekeinkről! Nem tudtam erről a cikkről és nem járultam hozzá... azt hiszem a minimum lett volna, hogy megkérdeznek... Ezzel az »ország özvegyével« baromira túllőttek a célon!”

– osztotta meg közösségi oldalán Epres Panni.

A címlapon olyan szövegek szerepelnek Benedek Tibor és Epres Panni közös képe mellett, mint például „A síron túl is életben tartja szerelmét”, vagy „Hogyan lehet feldolgozni az igazi elvesztését?”, így talán érthető az özvegy egészen hevesnek mondható reakciója. A Nem tehetsz róla, tehetsz ellene nevű Facebook-oldal teljes mértékben kiállt a modell mellett, és egyenesen kegyeletsértőnek nevezték azt, ahogy az újság kezelte ezt az érzékeny témát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás