promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? Tóth Gabi az őt gyalázóknak üzent, gigantikus méretű írás látott napvilágot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő nagyon hosszú posztban írt az átélt fájdalmakról.​

A TV2 egyik csúcsprodukciója, a Sztárban sztár leszek! zsűritagja tegnap a Magyarországon rendezett Eucharisztikus Kongresszus zárónapján lépett fel Ferenc pápa előtt a Hősök terén. Az eseményről mi is beszámoltunk, a fél magyar média ugyanis egyetlen fura jelenséget emelt ki a koncertje kapcsán, azt, hogy megváltoztatta a dalszövegének egyetlen szavát.

Tóth Gabi most a Család.hu-n lévő blogján írta le, mit érez az elmúlt időszak támadásai miatt, hiszen - mint ahogy ezt meg is jegyzi - rengetegen kérdezik tőle, hogy tudja elviselni a gyalázkodásokat és a támadásokat.

Mint írja:

"Én a hitemmel, az új klipemmel, az öltözködési stílusommal, a hajviseletemmel úgy gondolom, nem ártok senkinek, ennek ellenére olyan indulatokat váltok ki emberekből, ami teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan"

Majd azt is leírta, hogy mi bántotta őt a legjobban ebben az időszakban:

"Igen, „kedves” engem ócsároló, tökéletes, elfogadó, mindent (is) jobban tudó embertársaim… én is emberből vagyok. Vannak érzéseim. Ha úgy vesszük, jól végeztétek a küldetéseteket, mert most nagyon rosszul érzem magam, nagyon fáj ez a rengeteg támadás. De, ami a legjobban bánt, az az, amin a családom keresztülmegy"

Tóth Gabi a hosszú posztban kitér testvérére, férjére, és mindazokra, akik mellette voltak, őt védték és bátorították ebben a nehéz időszakban,. Az énekesnő írt arról is, hogy honnan indult, és arról is, hogy most holt tart, hogy mostanra talán megismerte magát, van egy értékrendje, egy világlátása. De azt is hozzáteszi:

"Nem kizárt, hogy újabb 20 év múlva bizonyos dolgokat másképpen gondolok majd, de szerintem ez az élet rendje. Változunk, ahogy a világ is változik körülöttünk… Jó esetben fejlődünk, és napról napra megfontoltabb, bölcsebb döntéseket hozunk"

Tóth Gabi végül így zárja a blogposztot:

"Nem kérem, és főleg nem várom el, hogy megértsétek, miért fontos nekem a hitem, vagy az Eucharisztikus Kongresszuson való részvétel. Nem ártok vele senkinek, úgyhogy egyszerűen csak arra kérek mindenkit: ne bántson azért, mert keresztény vagyok, ne szidjon azért, mert felvállalom a vallásom, egyszerűen csak mondja/gondolja azt, hogy „de jó neki!”, vagy menjen tovább! "

A teljes írás IDE kattintva olvasható el.

Ha lemarradtatok Tóth Gabi legújabb szerzeményéről, amit most a Kongresszuson is előadott, és amelyben többek között a Dunakanyar gyönyörű tájai elevenednek meg, akkor azt itt bepótolhatjátok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás