promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi szeretkezés helyett ölelkezik a pápa előtt
Borítókép:  Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus egyik sztárfellépője, a Sugarbird kollekcióban pompázó énekesnő a katolikus egyházfő, Ferenc pápa záró miséje előtt lépett színpadra a Hősök terén.

Mint megírtuk, az énekesnőt rengeteg támadás érte az utóbbi időben, a róla szóló hírek attól voltak hangosak, hogy épp kiket, milyen kritika miatt tiltott le közösségi oldaláról. Ennek dacára néhány jó hír is érkezett: megjelent például Az én szívem című új száma, amely részben a most zajló katolikus világeseményre reflektál. A dal közben a képkockákon a Dunakanyar leghíresebb épületei, gyönyörű tájak, és az Esztergomi Bazilika is látható.

Ez a dal is felcsendült Ferenc pápa záró miséje előtt, igaz, egy apró módosítást végrehajtott Tóth Gabi: a reflénben szereplő erdőben szeretkeznénk kezdetű sorát erdőben ölelkeznénkre cserélte. Hogy a véletlen műve, netán illedelmes és elegáns variálás, itt a lehetőség szavazni! 

Ma, azaz szeptember 12-én, reggel 07:45-kor megérkezett Budapestre Ferenc pápa az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárónapjára. A repülőtéren Semjén Zsolt, Erdő Péter, Kásler Miklós és Soltész Miklós fogadta, majd a 84 éves egyházfőt Orbán Viktor és Áder János várta a Szépművészeti Múzeumban. A pápa első budapesti látogatásáról készült galériánkat ide kattintva nézhetitek meg: 

[[galeria]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás