promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentést tett Jamie Oliver felesége – vajon milyen hatással lesz ez a kapcsolatukra?
Borítókép:  Profimedia - Axel Heimken/dpa/Alamy Live N
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan, mintha ebben is versengenének Gordon Ramsayvel.

A népszerű televíziós szakácsok között Jamie Oliver és Gordon Ramsay mindig egészséges riválisai voltak egymásnak, de a többség mindkettejüket kedveli. Érdekesség, hogy a két sztárséfnek öt-öt gyermeke született.

Persze ez csak vicc, hogy ebben is versengenének egymással, mivel ez az Oliver és a Ramsay család személyes döntése, hogy hány gyereket szeretnének.

 [[cikk1]]

Gordon Ramsaynek és Tanának nem rég született gyermeke: a kis Oscar 2019-ben látta meg a napvilágot, szóval már két éves.

Jamie Oliveréknek is öt gyermekük van: Poppy 2002-ben, Daisy 2003-ban, Petal 2009-ben, Buddy 2010-ben, River pedig 2016-ban született. Úgy nézett ki, hogy itt meg is álltak a gyerekvállalásban, de Jools Oliver szeretne még egy gyereket.

Hiába mondogatja évek óta Jamie Oliver, hogy nem igazán vágyik több gyerekre, felesége képtelen elengedni az álmát, hogy még utoljára szüljön, mielőtt kiöregszik a kismamaszerepből. Jools amúgy már 47 éves.

Szép történet az övék, mivel Jamie Oliver csupán 17 esztendős volt, amikor megismerte élete szerelmét és azóta jóban-rosszban kitartanak egymás mellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás