promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi kitálalt – Valójában emiatt kaptak össze Tóth Gabival!
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi a tőle megszokott őszinteséggel beszélt Tóth Gabiról, és arról, hogy miért mutogatja magát Instagramon.

Nagy port kavart februárban, mikor Tóth Andi a nyilvánosság elé tárta, hogy Tóth Gabi egy zárt, celebes csoportban keményen beszólt neki. Sokáig a rajongók szeme láttára hadakoztak egymással, viszont egy ideje már nem balhéznak, így sokan azt hitték, hogy rendeződött a viszonyuk, és sikerült megbeszélniük a konfliktust – de Tóth Andi most elárulta, hogy ez nem így van, ráadásul arról is beszélt, hogyan fajult el idáig a kapcsolatuk.

„Soha nem éreztem azt, hogy ő engem emberileg kedvelne, szimpatizálna velem. Tavaly írt pár üzenetet, amiket nem tudtam hova tenni, szóval egy idő után már nem válaszoltam rá. Elkezdte értékelni azt, amit látott, és, hogy mennyire nem tetszik ez neki. Én annyit mondtam, hogy sajnálom, ez vagyok én, ezt tudom nyújtani. A Sztárban sztár alatt viszont egy kedves arcot mutatott, amit később szintén negatív cselekedetek követettek, ezeket azóta sem tudom hová rakni.  Mindenesetre nem tartom vele a kapcsolatot, de nem is neheztelek rá”

– mesélte Tóth Andi a SzeretlekMagyarországnak.

A fiatal énekesnő a szexi képeiről is beszélt, amikkel időnként megbotránkoztatja az embereket, hiszen egyesek magamutogatónak és közönségesnek tartják őt az ilyen posztok miatt – pedig Tóth Andinak nem a polgárpukkasztás a célja ezzel, hanem ő egyszerűen csak ilyen:

„Az emberek azt hiszik, hogy ez egy marketingfogás nálam, hogy a testemmel próbálok kompenzálni.  Sokan az Instagramon úgy csinálnak meg egy fotót, hogy előtte átöltöznek, kisminkelnek stb. Na én nem ilyen vagyok. Én abban csinálok fotót, amiben és ahogy épp jól érzem magam.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás