promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi lebukott! Tényleg összejött Andrei Mangrával?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A moziban fotózták le együtt a Dancing with the Stars táncosával.

Hamarosan új évaddal tér vissza a Dancing with the Stars, amiben Tóth Andi is táncolni fog. A fiatal énekesnő partnere Gabriela Spanic korábbi mentora, Andrei Mangra lesz, akiről sokáig azt gondolták, hogy a szappanopera királynő kedvese.

Most viszont Tóth Andival hozták össze, ugyanis a Dzsungeltúra című film premier előtti vetítésén sok más hazai hírességgel együtt ők is jelen voltak, sőt, közös kép is készült róluk.

(Tóth Andi és Andrei Mangra a Dzsungeltúra premier előtti vetítésén. Fotó: Profimedia)

Ez persze önmagában még semmit sem jelent, de a promotions.hu egyik olvasója is jelen volt az említett vetítésen, és ahogy ő fogalmazott, izzott a levegő kettejük között.

„Nem tudom, hogy most tényleg együtt vannak, vagy csak a dancing with the stars miatt jöttek el együtt a Dzsungeltúrára, de szerintem hacsak baráti viszony lenne köztük, akkor nem így viselkednének. Legalábbis én nem így nézek a barátaimra. Konkrétan izzott körülöttük a levegő. Szerintem simán összejöttek már a próbák alatt, vagy most alakul valami köztük, de az is lehet, hogy ez is csak a műsor része, hogy megint legyen min csámcsogni. Mindenesetre aranyos pár lennének”

- írta nekünk levelében olvasónk, aki hozzátette, hogy mennyire izgalmas kalandfilm lett a Dzsungeltúra, és elmondása szerint érdemes rá beülni.

Hogy tényleg van-e valami Tóth Andi és Andrei Mangra között, azt nem tudni, de talán, ha elindul a műsor, több mindenre fény derül az adásokban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás