promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi durván visszaszólt Tóth Gabinak: „Gabi szeret beleállni az emberekbe”
Borítókép:  Tóth Andi / via 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tovább duzzad a botrány, hiszen Tóth Gabi tegnapi videóját nem tudta szó nélkül hagyni Tóth Andi, és elég kemény dolgokat mondott.

Újabb balhé a hazai sztárvilágban, de azt valószínűleg egyik szereplő se hitte volna, hogy ekkora port kavar a dolog. Minden úgy kezdődött, hogy Tóth Andi kirakott magáról pár fotót, amin alkoholt fogyaszt, majd a habos száját nyalogatja. Ez Tóth Gabinak nagyon nem tetszett, ezért egy privát csoportban megszólta őt emiatt, a fiatal énekesnő pedig nyilvánosságra hozta ezt a támadást. Végül tegnap Tóth Gabi tisztázta a dolgokat egy videóban, de úgy tűnik, hogy ezzel csak tovább feszítette a húrt Tóth Andinál.

„Vicc ez az egész! Azt mondta Gabi, hogy lett volna lehetőségem megvédeni magamat, de könyörgöm, ez nem egy bikaviadal, hogy meg kelljen védenem magam. Nem vagyunk mi állatok, legalábbis én biztosan nem! Nyilatkozzon csak Gabi, amit akar rólam, én már mindent elmondtam és ebbe a vitába nem szeretnék jobban beleállni. Szerintem én ebből rosszul nem jöhetek ki, mert semmi rosszat nem tettem ellene. Nyugodtan szidjon csak Gabi, én ennél okosabb vagyok, és nem mondok semmi rosszat róla, mert ő ezen csak tovább lovagol. Gabi szeret beleállni az emberekbe, de a kesztyűt a továbbiakban nem veszem fel, szeretném elvarrni ezt a szálat. A lelkiismeretem tiszta, mint a patyolat, ő meg főjön csak a saját levében!”

– mondta Tóth Andi a Blikknek.

Hiába jelezte mindkét fél, hogy már nem szeretnének foglalkozni ezzel a témával, úgy tűnik, hogy egyhamar nem lesz vége ennek, hiszen a fentihez hasonló megnyilvánulások helyett egymás között kéne megbeszélniük a konfliktust, de úgy néz ki, hogy ez még várat magára – ha egyáltalán van igényük erre.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi fotósorozatát, ami az egész botrányt kirobbantotta:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás