promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi kiakadt Tóth Gabira: „Egy éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal”
Borítókép:  Tóth Andi és Tóth Gabi / via habostorta.hu / maivalosag.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki, hogy eléggé összebalhézott Tóth Gabi és Tóth Andi, ugyanis beszólás beszólást követett, és végül nyilvánosan lett kiteregetve a szennyes.

Szinte már megszokhattuk, hogy Tóth Andi egészen pikáns képei sokaknál kicsapják a biztosítékot, pedig elmondta, hogy ezeket egyáltalán nem magamutogatásnak szánja, hanem ő egyszerűen ilyen. Nemrég például kirakott magáról egy fotósorozatot, amin a habos száját nyalogatva iszogatja a kávés tequiláját, és úgy tűnik, hogy ez most Tóth Gabit is kiakasztotta.

„Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem indul 20 évesen. Bravó. Jó üzenet a fiataloknak. Imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal”

– írta a jelek alapján Tóth Gabi egy privát csoportban, amiben olyan hírességek vannak még, mint többek között Dombóvári István, vagy Tóth Andi exe, Szabó Ádám, aki amúgy egy ölelő hangulatjellel reagált erre az írásra.

Maga Tóth Andi rakta ki a posztot, amiben képekkel illusztrálva mutatta meg mindenkinek Tóth Gabi beszólását. Közben pedig arra is emlékeztette az embereket, hogy annak idején, mikor a Sztárban sztárban az ő bőrébe bújt, akkor az énekesnő még elismerő sorokat írt róla, és fantasztikusnak, illetve nagyon szépnek nevezte, a produkciójától pedig konkrétan elsírta magát – úgy látszik, hogy azóta már máshogy vélekedik róla, ráadásul Tóth Andi szerint nem ez volt az első eset, hogy hangot adott a nemtetszésének.

„Igazából tudom, hogy lassan 1 éve próbál tüzet szítani köztünk különféle megalázó posztokkal (amiket később rendre eltávolít), privát üzenetek tucatjával és nyilvános commentekkel. Ugyanez az ember sírja el magát nektek a kamerában. Csak azt találom szomorúnak, hogy létezik egy ilyen facebook csoport, ahol hazánk ismert előadói gúnyolják és bántják szakmabeli kollégáikat. Tényleg jó lenne már, ha vége lenne a karanténnak, mert túlságosan unatkoznak művésztársaim. Gabi no para nem haragszom! Csak törődjön mindenki a saját dolgával”

– reagált posztjában Tóth Andi.

Egészen szokatlan, hogy valaki egy ennyire privát dolgot nyilvánosságra hozzon, de Tóth Andiról köztudott, hogy nem riad meg az ehhez hasonló megoldásoktól sem, ha arról van szó, hogy valaki támadja őt. A kiírása alapján nem is azzal van gondja, hogy valakinek nem tetszik, amit csinál, hanem az zavarja, hogy van egy külön „celeb csoport”, ami arról szól, hogy másokat pocskondiáznak benne.

Ebben az ügyben talán mindkét félnek igaza van egy kicsit, hiszen se a túlszexualizálás, se a mások kibeszélése nem számít jó példának, így ezek után csak az a kérdés, hogy le tudják-e kommunikálni egymás között a problémákat, vagy továbbra is a nyilvánosság elé kerülnek ezek a kifejezetten feszültséggel teli esetek, amik igazából egyikükre se vetnek jó fényt.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás