promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi szexi szájnyalogatós képe totál kiverte a biztosítékot - fotó
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kommentcunami érkezett a szexi képsorozatra.

Tóth Andi az egyik legszebb magyar énekesnő, ha nem a legszebb, Instagram oldalát közel 200 ezren követik, és mint így, a tömeg néha szélsőségekbe esik. Ez történt most is. Pedig Andi csak egy ártatlan reklámmal és némi akcióval kedveskedett rajongótáborának.

Vasárnap egy fotósorozatot lőtt fel az oldalára, amelyben azt írja, hogy

"Másnak kávé nélkül, nekem a tequilám nélkül nem indul a reggel"

A többi kép megtekintéséhez lapoznotok is kell majd.

A hozzászólások jó része ugyan már eltűnt, a Blikk mégis szemfüles volt és párat rögzített, az egyik legdurvább hozzászóló így reagált a kép láttán:

"Ez az a karrier amit építesz? Figyusz ezzel max két három évig. Utána süllyesztő. Soha nem leszel Koncz Zsuzsa, Kovács Kati stb akik hetven éves korukban is színen vannak. Az érettségit pedig azért tedd le h tudj majd elhelyezkedni egy Tescoban vagy irodában majd. Egy normális dalt nem tudsz tíz éve felmutatni max ezeket a szánalmas képeket"

Tóth Andi amúgy nemrégiben egy nagyon őszinte interjút adott, ahol mesélt a múltról, szakításáról Szabó Ádámmal, tervekről és a jövőről is. Andi amúgy sokszor megosztó személyiség, így neki is sok őszinte rajongója van, aki néha kicsit túllő a célon, de mellette kárpótolja a rengeteg pozitív hozzászólás is.

És hogy mire igazán büszke? Erről is mesélt az interjúban.

„Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert, eltartom magam, önálló életet kezdtem 16 évesen egy új országban, amire büszke vagyok.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás