promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi már nagyon kivan: „Kib...ott nehéz pár hét volt ez”
Borítókép:  Tóth Andi / via ripost.hu (Szabolcs László)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazán őszinte, szívbemarkoló sorokat osztott meg rajongóival a Sztárban sztár győzelemre esélyes versenyzője, Tóth Andi.

Hamarosan véget ér a TV2-n futó Sztárban sztár, ahol eldől, hogy Tóth Andi, egykori pasija, Szabó Ádám vagy Vastag Csaba lesz a műsor legjobbja. A fiatal énekesnő természetesen nagyon izgul a végeredmény miatt, hiszen minden héten apait-anyait beleadott a produkcióiba, és rettenetesen elfáradt már. Most nyíltan vallott érzéseiről, és lélekben felkészült a búcsúra.

„Nem sok ember vesz körül. 15 évesen költöztem el egyedül egy másik országba és azóta vagyok mindenki céltáblája. Miért? Mert szeretek énekelni. Szeretem a munkám és nagyon szerettem a Sztárban sztárt!
Erdélyből drága anyukám büszke rám, Adrienn pedig fogja a kezem minden vasárnap. Addig nincs baj. Nem tagadtam soha, kib*szott nehéz pár hét volt ez, amiben sokan nem kíméltek. Én is ember vagyok, nekem is vannak érzéseim, amikre nyilván nem kíváncsiak a legtöbben. De nagyon sokan álltatok mellém és bíztattatok, amiért borzasztóan hálás vagyok..
Édes mindegy kinek a nevét kiáltják majd holnap este a döntőben. Ez nem »az exek csatája«. Ez az én csatám volt. És én már rég megnyertem. Szó sincs arról, hogy feladnám. Sőt. Minden maradék erőmmel azon leszek, hogy vasárnap méltó képpen zárjuk ezt a műsort, ha pedig szavaztok azért hálás vagyok. Bármennyire is furcsán hangzik.. köszönöm ezt az évet, köszönök nektek mindent!”

– írta Tóth Andi.

Az biztos, hogy hamar a közönség egyik kedvence lett a híresség, hiszen a Sztárban sztárban megmutatta, hogy ő nem csupán egy „csinos pofi”, hanem egy igazi tehetség, aki a színpadra született. Sokak szerint egyedül Curtis lett volna esélyes arra, hogy legyőzze őt, de az előző fordulóbeli botránya után a legtöbben úgy gondolják, hogy valószínűleg Tóth Andi lesz a befutó – szóval érdemes lesz nézni az izgalmasnak ígérkező finálét.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi üzenetét, és a hozzá tartozó megható képeket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás