promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi a teste szinte minden szegletét megmutatja új klipjében
Borítókép:  Tóth Andi / youtube.com/Tóth Andi (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett Tóth Andi „A parkban” című dala, a hozzá készült pikáns videó pedig egyenesen lehetetlenné teszi, hogy a zenére is tudjunk figyelni.

Sokan szeretik a TV2-n futó Sztárban sztár idei évadjának egyik versenyzőjét, Tóth Andit, hiszen nem elég, hogy tehetséges, de még gyönyörű is. A fiatal híresség sokszor kiakadt azon, hogy szinte kizárólag a szexi megjelenésével foglalkoznak az emberek, de ettől függetlenül természetesen nem szégyelli a testét, és ezt legújabb szerzeményének klipjében is bizonyítja.

Tóth Andi „A parkban” című dala nem meglepő módon a szerelemről szól, viszont erről teljes mértékben elveszi a figyelmet az énekesnő feneke, mellei, bikinialsón keresztül is kidomborodó intim testrésze, és persze a csábító mosolya – így azt javasolnánk, hogy mindenki csukja be a szemét, ha kíváncsi az amúgy egész kellemes kis nótára.

Már-már annyira dögös lett ez a videó, hogy szegény rajongók hiperventillációs rohamot fognak kapni, ha megnézik, hiszen Tóth Andi egy pillanatig sem fogta vissza magát, és tényleg olyan aprócska ruhadarabokat visel nyilvános helyen, amik nem sokat hagynak a fantáziára.

Valószínűleg direkt csinálta ezt, hogy megint tudjunk miről csámcsogni, a tudatosnak tűnő döntés pedig a visszajelzések alapján eléggé kiakasztotta a követőit, hiszen rengetegen támadták, hogy meztelenkedéssel adja el a zenéjét. Ettől függetlenül nagyon sok reakciót kapott az alkotás, ami manapság már sikernek számít, szóval bevált a terv.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi „A parkban” című zenéjének klipjét, és ebben az esetben talán muszáj hozzátennünk, hogy csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás