promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen kimerült Tóth Andi, élő adásban lett rosszul – részletek
Borítókép:  orszagosrendezvenyiroda.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Sztárban sztár október 24-i adásában rosszul lett Tóth Andi. Mint kiderült, az énekesnő teljesen kimerült, de úgy tudni, már jobban van.

A Sztárban sztár október 24-i adásában Tóth Andi ismét remek produkciót nyújtott. A fiatat énekesnő előbb Fleur East majd Elvis bőrébe bújva énekelt, a zsűri mindkét produkcióját a maximális 40 ponttal díjazta. Amit azonban nem láthattak a nézők, hogy a TV2 stábtagjainak le kellett támogatniuk Tóth Andit a színpadról a második produkcióját követően, az énekesnő ugyanis rosszul lett.

A Blikk úgy értesült, Tóth Andi egész héten komoly betegséggel küzdött, az adásnapra pedig teljesen kimerült.

„Szegény Andinak nehéz napok vannak a háta mögött, mert mandulagyulladással küzd. Szerencsére a hangszálára nem húzódott rá a gyulladás, énekelni tud, de a közérzete nem a legjobb. Ez persze, nem veti vissza a munkában, aki ismeri, tudja róla, hogy maximalista és nagy küzdő, nem fogja megadni magát a torokfájásnak. Vasárnap viszont a szervezete mást mondott, a műsor vége felé a kollégák segítették le a színpadról, hogy a reklám alatt szusszanhasson egyet a backstageben” – mondta a bulvárlapnak egy, a stúdióban ülő szemtanú.

A Blikk megkereste Tóth Andit, aki nem kívánt bővebben nyilatkozni, annyit mondott, a feladatára koncentrál azért, hogy a lehető legjobban teljesítsen a következő adásban.

„Vasárnap óta ugyan jobban van, de koránt sincs túl a mandulagyulladáson, hétfőn pedig már bele is vetette magát a próbákba, sőt, kisfilmet is forgattak vele. Jó lenne, ha a pihenésre is tudna időt szakítani, hogy most vasárnap jobb színben állhasson színpadra" – tette hozzá a lap informátora.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás