promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Le akarta szúrni Tóth Andit egy beteg rajongója – videó
Borítókép:  Tóth Andi / tv2.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az X-Faktor egykori győztese elmondta, hogy van egy ember, aki halálosan megfenyegette őt, miután megtudta, hogy nem szingli.

Tóth Andi már többször is elkápráztatta a közönséget hangjával, ezért rengeteg rajongót szerzett magának az utóbbi években, akik persze számos csodás élménnyel és szeretettel ajándékozták meg őt, viszont most kiderült, hogy volt egy elég beteg, félelmetes eset is, ami akár végzetes is lehetett volna.

Szulák Andrea Nyugi! Köztünk marad című műsorában volt vendég az énekesnő, mikor elmondta, hogy volt egy őrült fanatikus, aki egy ideig elég kedves volt vele, majd miután rájött, hogy már foglalt a szíve, minden megváltozott, és onnantól kezdve komoly fenyegetést jelentett az életére nézve:

„Volt egy ilyen beteges rajongóm, aki az elején nagyon szeretett, aztán kiderült, hogy van párom, és mondta, hogy akkor sürgősen le akar szúrni”

– mesélte ma már nevetve a sztár, majd azt is elárulta, hogy volt folytatása a dolognak, hiszen az egyén utána valóban megjelent egy koncerten, és egészen az öltöző folyosójáig követte, ahonnan sikerült kimenekíteni Tóth Andit.

Az nem derült ki, hogy valóban volt-e nála fegyver, de az énekesnő nem is szeretné megtudni. Azóta mindenhol letiltotta, a teljes történet pedig itt látható:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás