Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andit tönkretette a szakítás: „Kis híján hajléktalan lettem”

Tóth Andit tönkretette a szakítás: „Kis híján hajléktalan lettem”

Színes

Tóth Andit tönkretette a szakítás: „Kis híján hajléktalan lettem”

Színes

Baranyecz János 18:58

Tóth Andi őszintén beszélt az eddigi mélypontjairól, a szakításról, és többek között arról is, hogy mik a párkapcsolati tervei a jövőben.

Rengeteg embert érdekel Tóth Andi, hiszen az utóbbi időben egyenesen megbabonázta a közönséget a gyönyörű hangjával, és csábító kinézetével. Eljutott a Sztárban sztár döntőjéig, több dala is megjelent, amikkel hatalmas sikert ért el, de nem mindig tűnt úgy, hogy ilyen fényes lesz a jövője. 16 évesen költözött egyedül Magyarországra, megnyerte az X-Faktort, ami során összejött a Spoon 21 énekesével, Földesi Péterrel – majd ezek után jött a fekete leves.

„Petivel másfél évig voltunk együtt, magammal vittem Balira, hazajöttünk, majd közölte, hogy már nem szeret. Szakítottunk, akkor jött az első mélypont: nincs velem a családom, nincsenek barátaim, plusz a pasim is elhagyott. Ültem egyedül, kétségbeesve, fogalmam sem volt, hogyan tovább, kis híján hajléktalan lettem. [...] Ekkor kezdődtek a pánikrohamaim is. Nyugtatókat és kedélyjavítókat írtak fel, de én egyedül akartam kijönni a gödörből, tizenhét évesen nem akartam gyógyszerfüggő lenni. Máig ott van a fiókom legalján, de sosem szedem be”

árulta el Tóth Andi a HOT! magazinnak.

A híresség pszichológus segítségét kérte, és szerencsére már jobban van, bár azóta ismét túlvan egy komoly szakításon, hiszen tavaly mentek szét Szabó Ádámmal. Ilyen csalódások után nem csoda, hogy Tóth Andi óvatosabban kezeli a párkapcsolatokat, és már azt is tudja, hogy milyen férfit fog keresni magának:

„Örülnék, ha nem ismerné a munkásságomat, mert soha többé nem szeretnék szakmabeli társat. Tíz év múlva szeretnék mindent elérni a munkámban, amit elterveztem, utána pedig természetesen egy stabil párkapcsolatot is.”

Tóth Andinak sikerült leküzdenie a nehézségeket, manapság pedig az ország egyik legismertebb embere, akit a rengeteg támadás mellett is elképesztően sokan szeretnek. Az interjú során arra is reflektált, hogy az eddigi teljesítményei közül mi az, amire igazán büszke:

„Lehet, hogy nincs érettségim, de felépítettem egy karriert, eltartom magam, önálló életet kezdtem 16 évesen egy új országban, amire büszke vagyok.”

Borítókép: Tóth Andi / via ripost.hu