Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi anno a pszichológusát tartotta a legjobb barátjának

Tóth Andi anno a pszichológusát tartotta a legjobb barátjának

Színes

Tóth Andi anno a pszichológusát tartotta a legjobb barátjának

Színes

BTP 18:48

Az énekesnő nagyon padlón volt, és folyamatosan pánikrohamok gyötörték, de rendbe tudta hozni magát.

Tóth Andi a sajtó és a nyilvánosság kereszttüzébe került az utóbbi időben. Felkapott téma volt a Szabó Ádámmal való szakításuk, ami kellemetlen fordulatot vett, mivel már akkor aláírták a Sztárban sztáros szerződésüket, amikor még együtt voltak. Most a színfalak mögött el kell viselniük egymást.

Az énekesnő pont a Sztárban sztáros sajtótájékoztatón lőtt el egy bakit, mivel olyan ruhát vett fel, amiből kilógott a mellbimbója.  

Az énekesnő nagyon fiatalon lett felkapott és híres. Ezzel együtt járt az is, hogy még nem igazán tudta jól kezelni a nyilvánosságot. Amikor bekerült a budapesti vérkeringésbe, egyedül kellett minden problémájával megbirkóznia.

„Hátba szúrtak a barátaim, kifacsartak a szerződéseim... lassan annira eldurvult a helyzet, hogy pánikrohamok gyötörtek, három évig a pszichológusom volt a legjobb barátom. Nem akartam nyugtatókon és kedélyjavítokon élni, elhatároztam, hogy önerőből, józanul oldom meg a nehézségeket, és falakat vontam magam köré. Muszáj volt megőriznem a józan eszem”

– idézte Andi szavait a Story magazinra hivatkozva a Blikk.

A 21 éves énekesnőnek gyakran hiányzik a Nagyváradon élő családja, de közben rengeteget segít neki a barátnője, Adrienn, akire még az éjszaka közepén is számíthat.

„Nemcsak magamat kell megnyugtatni, hanem anyut is. Őt is felzaklatja, ha bántanak. Vele ellentétben én már megtanultam, minél védtelenebb vagyok, annál többet támadnak”

– mesélte az énekesnő.

Tóth Andinak nincs könnyű dolga, de hát kezelnie kell ezeket a dolgokat. Sok követője szerint nem ártana egy kis rendezettség az életében.

Borítókép: TV2