promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi felismerhetetlen lett: leváltotta szőke frizuráját, új stílussal sokkolta rajongóit – fotó
Borítókép:  Opitz Barbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Opitz Barbi megszabadult a göndör, szőke hajától, és barna bombázóként szerepel az új klipjében.

A 2016-os X-Faktor győztese, Opitz Barbi nem csupán a remek hangjáról, és vadítóan nőies kisugárzásáról híres, hanem a hosszú, göndör, szőke hajkoronájáról is, ami már-már ikonikusnak számít, hiszen talán még a világűrből is felismerhető ennek köszönhetően. Volt már, hogy az énekesnő egyenes frizurával sokkolta a rajongóit, de most még ennél is tovább ment, ugyanis egészen felismerhetetlen lett.

Hamarosan érkezik Opitz Barbi legújabb dala, a „Nem sírok többé”, amihez természetesen klip is készül, de arra valószínűleg senki sem számított, hogy egy falatnyi ruhában, ráadásul barna hajjal szerepel benne – ez pedig úgy letaglózta a követőit, hogy a legtöbben azóta sem tértek magukhoz.

Opitz Barbi a rengeteg dicsérő komment mellett most kivételesen kemény támadásokat is kapott, ugyanis sokan nem nézik jó szemmel, hogy ennyire szexi az új képén, amin egyesek szerint úgy néz ki, mint egy igazi pornósztár. Ettől függetlenül a többségnek bejön a híresség új, ideiglenes külseje, hiszen mindössze pár óra alatt már közel 10 ezer lájkot kapott a fotó.

Itt lehet megtekinteni Opitz Barbit barna hajjal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás