promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi megszabadult a göndör hajától, most szinte felismerhetetlen – fotó
Borítókép:  Opitz Barbi / instagram/opitz.barbara (via 24.hu)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly dologra szánta el magát Opitz Barbi, ugyanis búcsút mondott az ikonikus göndör fürtjeinek, és egyenes hajra váltott, a rajongóknak pedig rögtön leesett az álluk.

Opitz Barbi a remek hangja mellett a hatalmas, szőke, göndör hajkoronájáról ismert leginkább, hiszen az ő frizuráját szinte a világűrből is szabad szemmel lehet látni. A közönség imádja az énekesnő szexi kinézetét, most viszont úgy tűnik, hogy elég bátor döntést hozott, ami akár katasztrófához is vezethetett volna, de szerencsére végül nem így lett.

„Sokan mondtátok, hogy szeretnétek látni engem egyenes hajjal is, hát íme”

– írta lényegre törően Opitz Barbi.

A híresség teljes mértékben sokkolta az embereket, ugyanis szinte felismerhetetlenné vált az új hajának köszönhetően, de természetesen még ez is fantasztikusan állt neki, ugyanis talán még dögösebb is így, mint alapból, ez pedig nem kis teljesítmény. A dicsérő kommentek is arról árulkodnak, hogy Opitz Barbi így is bombanő, szóval benne van a pakliban, hogy a kimagaslóan pozitív reakciók hatására így hagyja a frizuráját, de az biztos, hogy sokaknak hiányoznának a göndör fürtjei.

Itt lehet megnézni Opitz Barbi új kinézetét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás