promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexelnek az emberek a világűrben, ami brutális sérülésekhez vezethet?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy aktus az örök feketeség tengerében, ez kihívás lesz.

Talán sokakat foglalkoztató kérdést tett fel egyik tudományos oldal, a Sputniknews, mármint azt, hogy okés, hogy világűr, meg űrhajózás, meg hódítás, de mégis, hogy fognak szexelni az emberek a világűrben? Hiszen itt nem a Földön megszokott körülmények dominálnak, így egy aktus során is új törvéynekhez kell alkalmazkodnunk.

A világűr szexszabályai egyáltalán nem egyszerűek.

Ugyanis a rengetek érzelem és szenvedély mellett ehhez a cselekményhez nagyon fontos összetevő a gravitáció is, ami a Földön megvan, viszont az űrben már hiánycikk. Szex közben az emberi testeket komoly erőhatások érik, a súlytalanság állapotában a résztvevők egy-egy erőteljesebb mozdulat hatására messzire repülhetnek egymástól. Persze mindez csak akkor van, ha nem rögzítik, nem kötözik ki magukat valamilyen módon, persze ez megint újabb kérdéseket vet majd fel. 

Az űrszex közben így a nagyobb test gyorsulása kisebb lesz, míg a könnyebb testé nagyobb. Ezáltal pedig elképesztően vicces szituációk alakulhatnának ki, illetve rosszabb esetben komoly sérülések is következhetnek egy efféle mozgolódásból.

A NASA egészségügyi tanácsadója, Kira Bacal szerint eddig ebből nem volt probléma, mivel az asztronauták általában a feladataikra koncentráltak az űrprojektek során, de a kérdés felvetése igenis jogos, mivel az ember az űr meghódítására tör majd, így pedig egyre többet leszünk kint a világűrben.

Úgy tűnik tehát, hogy a NASA-nál hamarosan ebből egy jó kis projekt kerekedhet.

[[ćikk2]]

(via Player.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás