promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears végleg meg akar szabadulni az apjától
Borítókép:  AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A popsztár azt szeretné, hogy a bíróság véglegesen szüntesse meg az apja gyámságát fölötte.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Framing Britney Spears című dokumentumfilm bemutatása óta az egész világon tombol a #FreeBritney mozgalom, amely révén a rajongók azt szeretnék elérni, hogy a 39 éves popsztár végre felszabadulhasson apja gondnoksága alól, aki Britney első, 2008-as lelki összeomlása óta a nő ügyvédjével karöltve gyámkodik az énekesnő fölött. 

Britney legutoljára 2019-ben próbálta megszüntetni a felügyleti jogot, a bíróság azonban akkor elutasította a kérését. A popsztár március 17-én újabb keresetet nyújtott be, amely során ismét arra kérte a bírót, hogy véglegesen szüntesse meg az apja gyámságát fölötte.

Az énekesnő ügyvédje korábban azt mondta a bíróságnak, hogy Spears annyira fél az apjától, hogy csak akkor hajlandó visszatérni a színpadra, ha nem az apja felügyeli ezentúl az ügyeit.

„A legutóbbi, szerdai tárgyaláson Britney Spears ügyvédje közölte: az énekesnő azt szeretné, hogy ideiglenes gondozója, Montgomery kezelhesse a személyes ügyeit. A gondnoki elrendezés meghatározza például, hogy Spears milyen kapcsolatot létesíthet a nyilvánossággal, de a gondnok felügyeli az esetleges pszichiátriai kezeléseket és hagyja jóvá azt, hogy ki látogathatja meg az énekesnőt. A következő meghallgatás áprilisban esedékes” 

– számolt be róla a HVG.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás