promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears 27 éves párja gyereket akar a popsztártól
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sam Asghari négy éve van együtt párjával, Britney Spearsszel, és készen áll rá, hogy magasabb szintre emelje kapcsolatukat. A fitneszedző egy interjúban elárulta, hogy a közeljövőben már gyerekeket szeretne.

Framing Britney Spears című dokumentumfilm bemutatása óta az énekesnő élete ismét pletykák és találgatások kereszttüzébe került. Az elmúlt hetekben szinte semmi másról sem lehetett hallani, csak az énekesnő és az apja közötti harcról, amely a popsztár fölötti felügyeletért folyik.

Nemrég azonban egy valamivel kellemesebb hír is felröppent a pophercegnő háza táján, Britney párja, Sam Asghari ugyanis meglepő kijelentést tett a Forbesnak.

„A következő szintre szeretném emelni a kapcsolatomat. Nem bánnám az apaságot, fiatal édesapa szeretnék lenni”

– jelentette ki a 27 éves fitneszedző, aki a 2016-os Glory című videoklip forgatásán találkozott először az énekesnővel. 

Nem tudjuk, hogy csak egy fellángolásról van-e szó, vagy komolyak a pár szándékai, mindenesetre amíg Spears jogilag teljesen az apja felügyelete alatt áll, addig a helyzet nem lehet egyszerű. Spears papa állítólag befolyással van a popsztár korábbi kapcsolatából származó két gyermekének a láthatására is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás