promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti őszinte vallomást tett, amelytől te is azonnal erőt kapsz
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A zenész műsorvezető egy posztban jelentette be a dolgokat.

Puskás Peti egy posztban foglalta össze követőinek, hogy mit csinál életének azon felében, amelyről nem készülnek fotók, felvételek vagy éppen nem számol be róluk a mindennapokban. Az RTL 2-n futó ValóVilág10 egyik műsorvezetője nemrégiben két dologgal kapcsolatban is bekerült a hírekbe, sok cikk foglalkozott azzal, hogy lehet, Puskás Peti és párja, Dallos Bogi az új X-Faktor szériában már nem vesznek részt mentorként,

illetve Peti nemrégiben a magyar internet egyik legnagyobb trollkodását hajtotta végre, amikor betelefonált Gáspár Győző műsorába, a BeleValóVilágba, és valami elképszető módon kiakasztotta Győzikét.

Peti a posztjában leírja, hogy milyen új dolgokat kezdett el az elmúlt évben, és mik azok, amelyeket folytatott:

"Mit is csinálok mostanában , amiről nem posztolgatok annyit...rengeteget olvasok, németet tanulok, európai filmes lemaradásaimat pótolom ( van belőle bőven) , intézgetem a @furizeneter dolgait , Bogival fotózgatunk ( annyira hogy megyünk is tanfolyamra, hogy jobban elmélyedjünk benne), öcsivel meg teljesen felfrissülve már majdnem a 10. új biebers dalnál tartunk , úgyhogy hamarosan láthatjàtok is az eredményeit! Igazából rengeteg új dolgot hozott az életemben az elmúlt egy év a sok kényszerű kellemetlenség mellett."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás