Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Puskás Peti és Dallos Bogi nélkül mehet tovább az X-Faktor?

Puskás Peti és Dallos Bogi nélkül mehet tovább az X-Faktor?

Színes

Puskás Peti és Dallos Bogi nélkül mehet tovább az X-Faktor?

Színes

Promotions 09:09

A Blikk információ szerint könnyen lehet, hogy Puskás Peti és Dallos Bogi nélkül folytatódik az X-Faktor.

Hamarosan jön az X-Faktor újabb évada, az RTL Klub már gőzerővel készül a tehetségkutató jubileumi évadára. A csatorna több meglepetést is tartogat, hogy pontosan mi várható, azt egyelőre homály fedi. De a Blikk értesüléseire hivatkozva azt írja, hogy

Puskás Peti nélkül folytatódhat az X-Faktor.

Az énekes (akit nagyon szerettek a nézők, s akire 2019-ben a műsornak köszönhetően rátalált a szerelem) 2016 óta segíti az énekeseket, de most úgy tűnik, négy sikeres évad után kiszáll.

„Sok még a kérdés az idei évaddal kapcsolatban, és abszolút benne van a pakliban, hogy nemcsak a műsorvezető, hanem a mentorok esetében is lesz változás – mondta lapunknak egy, a produkciót jól ismerő bennfentes" – nyilatkozta a bulvárlapnak egy bennfentes. 

Az is megeshet, hogy Puskás Petivel együtt párja, Dallos Bogi is távozik. Az ügyben a Blikk megkereste az énekes menedzsmentjét, ahonnan a következő érkezett:

„Mivel még csak február eleje van, így korai lenne találgatni erről, de örülünk, hogy már most ilyen nagy figyelem övezi a műsort.”

A bulvárlap lap szerint Puskásék helyett Istenes Bence és Csobot Adél ülhetnek be a mentori székekbe. De nemcsak ez a kérdés, hanem az is, hogy ki veszi át Kiss Ramóna műsorvezető helyét.

Borítókép: RTL Klub