promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dallos Bogi teljesen kiborult Puskás Peti nőügyei miatt
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nyerő páros legutóbbi adásában fény derült arra, hogy Puskás Peti hány nővel volt együtt még Dallos Bogi előtt. A fiatal énekesnő teljesen kiborult, mikor meghallotta a megdöbbentően magas számot.

Az RTL Klubon futó Nyerő Páros című műsor minden adásában kiderülnek olyan titkok a hazai sztárpárokról, amelyek nemcsak a villalakókat, de a televízió nézőket is teljesen megdöbbenti. Nemrég például Dér Heni és szerelme elárulták, hogy az énekesnőnek néhány hónappal ezelőtt volt egy vetélése. Heni az adás lemenetele után a Fókusz kamerái előtt beszélt először babája elvesztéséről.

A csütörtöki adásban újabb kellemetlen szituáció alakult ki, mikor Sebestyén Balázs azt a kérdést tette fel a párok női tagjainak, hogy

„Hány lánnyal volt együtt a párod, mielőtt összejöttetek?”

A műsorvezető hangsúlyozta, hogy ebben az esetben a kapcsolat és az egyéjszakás kalandok is számítanak. Dér Heni azonnal helyesen tippelte meg, hogy párja több mint 100 nővel volt már együtt előtte. Dallos Bogi kicsit magasabbra lőtte a számot, de még így is keveset mondott a 200-al. Joggal döbbent le, mikor megtudta, hogy Puskás Peti 400-500 lánnyal volt már együtt; nem véletlen, hogy ennek hallatán az énekesnő teljesen kiborult, és elsírta magát. Hogy mi is történt pontosan a műsorban, azt az alábbi videóban nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás