promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így ünnepelte az első évfordulóját Dallos Bogi és Puskás Peti – fotó
Borítókép:  Puskás Peti és Dallos Bogi / via indirekt.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon szalad az idő, hiszen Puskás Peti és Dallos Bogi már egy éve együtt járnak, most pedig elég visszafogottan emlékeztek meg a különleges eseményről.

A tavalyi X-Faktorban ismerkedett meg a The Biebers nevű zenekar frontembere, Puskás Peti, és a szintén énekesként tevékenykedő Dallos Bogi. A fiatal zsűritagok hamar megtalálták a közös nevezőt, és miután árulkodó lesifotók készültek róluk, bejelentették, hogy egy párt alkotnak, szerelmük pedig azóta is töretlen, hiszen a jelek arra utalnak, hogy mindketten megtalálták az igazit.

A hírességek már egy egész éve élvezik egymás társaságát, és jó ideje együtt is laknak, szóval tényleg nagy a boldogság közöttük. A rajongóik pedig igazán szerencséseknek mondhatják magukat, hiszen mindketten elég bensőséges kapcsolatot ápolnak a követőikkel, így természetesen az évfordulójuk különleges napjába is beavattak minket.

„1 éve ébredtünk először együtt... azóta is rajongok érted szerelmem. Még száz évet Veled”

– írta Puskás Peti a meghitt poszthoz.

Így kiderült, hogy nekik nem kell méretes virágcsokor, óriási torta, csillogó ékszer, vagy bármi ilyesmi, hanem ők inkább kettesben, romantikusan oldották meg a dolgot, ami alapján tényleg nem kell nekik más, csak a szeretet, és az, hogy együtt lehessenek.

Itt lehet megtekinteni Dallos Bogi és Puskás Peti évfordulós képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás