promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Steven Seagal brutális hülyeséget csinált, lehet, hogy nem készíthet több filmet
Borítókép:  HANS KLAUS TECHT / APA-PICTUREDESK / APA-PICTUREDESK VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A zs-kategóriás színészóriás feje felett összecsaptak a hullámok.

Az már nem újdonság, hogy Seagalt magyar pénzre átszámítva több mint 100 millió forintra büntették, mivel kriptopénz tiltott reklámozásán kapták. Seagal amúgy a promócióért cserébe szép kis summát (250 ezer dollár készpénzt és 750 ezer dollárnyi digitális tokent) tehetett zsebre, bár a jelenből visszanézve úgy tűnik, hogy nem érte meg belemenni a nagy fogásnak ígérkező üzletbe.

Seagal amúgy később maga is kétesnek ítélte meg a hirdetéseket, ezért felbontotta a szerződéseket. Azonban ekkor már késő volt, mivel sok rajongója követte a tanácsait.

És nagyon úgy tűnik, hogy a kétes üzelmek Seagal karrierjére is hatással lehetnek, két éve nem forgatott már filmet, és egyelőre kilátásban sincs új akciófilm. 2020-ban nem jött ki egyetlen új filmje sem, pedig ilyen még nem történt 1988 óta tartó pályafutása során, hogy kihagyott volna akár egy évet is új mozi nélkül. Egyelőre 2021-re sincs bejelentve új filmje, pedig korábban szó volt róla, hogy érkezhet a Nico című akciófilm második része is.

A napokban viszont arról cikkeztek az újságok, hogy Seagal további büntetésre is számíthat még. A cég, amelyet Seagal is népszerűsített, közel 11 millió dollárt (közel 3 milliárd forintot) csalt ki vállalkozó szellemű emberektől. És a rendőrség most nagyon rajta van az ügyön.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás