promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tavasszal visszatér az RTL Klub egyik népszerű műsora
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nézők szerették Friderikusz Sándor Életünk története című műsorát, ezért az RTL Klub hamarosan visszarakja a képernyőre.

A Media1 hozta le a hírt, hogy tavasszal érkezik az Életünk története 2. évada az RTL Klubra, amelyet tavaly ősszel indított a csatorna, és amely egész jó nézettségi számokat produkált.

Olybá tűnik, hogy a TV-nézők tetszését elnyerte ez a koncepció, hogy híres házaspárok, ismert emberek beülnek egy stúdióba, és végigmennek az élettörténetükön úgy, hogy közben profi smink-, és maszkmesterek segítségével több évtizedeket ugranak előre az időben; ezzel tulajdonképpen szembesnéznek azzal, hogy mi vár rájuk sok-sok esztendővel később, és hogy fognak kinézni a 70-es, 80-as, vagy a 90-es éveikben.

Az első évad hat adásában Schobert Norbit és Rubint Rékát, Járai Mátét és Járai Kírát, Balsai Mónit és Ujj Mészáros Károlyt, Gáspár Lacit és Gáspár Nikit, Nagy Ervin és Borbély Alexandrát, valamint Peller Annát és Peller Mariannt láthattuk úgy, ahogy még ők sem saját magukat.

A Media1 megkereste az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságát, ahol hivatalosan is megerősítették, hogy az Életünk története 2. évada a tavaszi szezonban tér vissza új párokkal és házastársakkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás