promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így fog kinézni a 90 éves Schobert Norbi és a 82 éves Rubint Réka

Így fog kinézni a 90 éves Schobert Norbi és a 82 éves Rubint Réka

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha mind ez idáig elképzelésed sem volt arról, hogy fog kinézni 90 éves korában Schobert Norbert, akkor hálás lehetsz Friderikusz Sándornak, amiért megmutatja neked.

November elsején debütál Friderikusz Sándor vadonatúj műsora, az Életünk története az RTL Klubon, aminek forgatását nemrég le kellett állítani, mert a Blikk információi szerint a stábból többen is elkapták a koronavírust.

„A kialakult vírushelyzetet a mindennapok részének tekintjük, így a produkciók felkészülnek az ebből adódó helyzetek kezelésére. Az Életünk története című jövőutazó talkshow Covid–19-fertőzés miatti ideiglenes leállása nem veszélyezteti a műsor képernyőre kerülését. A szükséges egészségvédelmi intézkedéseket a műsor gyártója megtette, és a jövőben is eszerint folytatódnak majd a munkálatok”

- közölte az RTL Magyarország sajtóosztálya a portállal.

Az Életünk történetében hazai sztárpárok fognak mesélni a saját életükről, és arról, hogy hogyan képzelik el a jövőjüket. Hogy még inkább át tudják élni mindezt, kiváló maszkmesterek fogják megöregíteni a hírességeket.

Ennek első áldozata Schobert Norbert és Rubint Réka lesznek, akik 19 éve élnek együtt mesés boldogságban, és legalább kétszer ennyit szeretnének még egymás oldalán eltölteni. Hogy hogyan fognak kinézni a 80-as, 90-es éveikben, azt Friderikusz Sándor műsorában láthatjuk majd; de alább itt egy rövid videó is róla.

Borítókép:  RTL Sajtóklub

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás