promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi annyira kiakadt a támadások miatt, hogy megmutatta a kisírt szemeit
Borítókép:  Tóth Gabi / youtube.com/Családbarát Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Betelt a pohár Tóth Gabinál, ugyanis sokan azzal vádolják, hogy valójában nem is volt koronavírusos, és csak pénzért hazudott a betegségről.

Tóth Gabi nemrég elárulta, hogy sajnos őt is utolérte a hírhedt koronavírus-járvány, ráadásul szinte az egész családja megfertőződött, beleértve a mindössze egy esztendős gyermekét, Hannarózát is, akinek betegen ünnepelték a születésnapját. Az énekesnő rettenetesen sokat szenvedett és nagyon aggódott a lánya miatt, hiszen ez volt az első komoly megbetegedése.

Amióta kitudódott, hogy Tóth Gabi is koronavírusos volt, rengeteg támadás éri őt, ugyanis többen is azt állítják, hogy ez valójában nem igaz, és csupán pénzért hazudta, hogy ő is elkapta a világot rettegésben tartó vírust.

A híresség természetesen nagyon kiakadt ezen, és pár akkor készült fotóval bizonyította, hogy tényleg beteg volt. Az Insta Storyként feltöltött képek többségén dátumokkal együtt látni, hogy milyen rossz állapotban volt pár hete Tóth Gabi, hiszen többször is kisírt szemekkel szerepel rajtuk, ráadásul mindenki csak üvegen keresztül látogathatta meg őket.

„Csak annyit üzennék ezeknek az embereknek, hogy soha nem kívánom senkinek azt a 2 hetet, amit átéltünk”

– zárta le a hamis vádaskodásokat Tóth Gabi.


Kép: instagram.com/tothgabi/ Insta Story

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás