promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior exének újra át kell élnie fia elvesztését?
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Előfordulhat, hogy a nyomozók L.L. Junior exét, Hopp Csillát vissza viszik oda, ahol fiát, Dávidkát halálra gázolta egy autós, azért hogy a szemtanúkkal együtt újra rekonstruálják a történteket.

Már hónapok teltek el azóta, hogy L.L. Junior és Hopp Csilla hároméves fiát, Dávidkát halálra gázolta egy autós, de most könnyen lehet, hogy a rapper volt kedvesének újra át kell élni a tragédia minden percét. Előfordulhat ugyanis, hogy a nyomozók az események helyszínére viszik vissza a gyanúsítottat és a szemtanúkat, hogy rekonstruálják a történéseket másodpercről másodpercre. Ennek oka, hogy a nyomozók perdöntő bizonyítékot keresnek.

„Legutóbb egy hónapja volt az ügyfelem kihallgatáson, akkor szintén elmondott mindent, ami a balesettel kapcsolatos. Ha szükséges, akkor helyszíni szemlét és szembesítést is elrendel a nyomozó hatóság, ám még nem kaptunk értesítést ezeknek az időpontjáról. A gyanúsított kérheti, hogy ne kelljen részt vennie a szemlén, de ha ez kell ahhoz, hogy tisztázva legyen, pontosan mi és hogyan történt a balesetkor, akkor – ha nehéz is – meg kell tenni. Ügyfelem is tudja, hogy lelkileg, pszichésen megterhelő lesz újra visszatérnie oda, ahol imádott fia elhunyt, de megteszi, ha a hatóságok szerint ez szükséges" – ezt Hopp Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor mondta a Blikknek.

Az ügyvéd elárulta, az édesanyag már jobban van, de még néha előtör belőle a fájdalom, ami teljesen érthető. „Próbál kitartani, és szépen lassan megerősödni" – tette hozzá dr. Horváth B. Gábor. Attól függetlenül, miként végződik a nyomozás, Hopp Csilla és L.L. Junior és ügyvédje is úgy látja, az édesanya nem kap börtönbüntetést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás