promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs kamerafelvétel, vallomást tesz L.L. Junior volt felesége
Borítókép:  Hopp Csilla. Forrás: RTL Klub.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majd tizenegy hónapja történt a tragikus gázolás, amiben meghalt L.L. Junior és Hopp Csilla közös gyermeke.

A fájdalom sohasem fog elmúlni L.L. Juniorék családjában, ám a tragédia következtében a nagyobbik gyermek elhelyezése körül vita alakult ki az énekes, és volt felesége Hopp Csilla között. Néhány hete, a nyár beköszöntével, azonban a két fél meg tudott egyezni minden vitás kérdésben.

Eközben valóságos zarándokhellyé vált Dávidka sírja. Sokan keresik fel a helyet, és még többen vannak olyanok, akik virággal és mécsessel érkeznek. Pár napja azonban egy részeg férfinek sikerült összetörni a gyermek hófehér márvány síremlékét.

A tragédia majd egy éve történt, ám a rendőrségi nyomozás még nincs lezárva. A nyomozók gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják Hopp Csillát. A Borsnak nyilatkozott a nő jogi képviselője, akinek nyilatkozatából kiderül, hogy bár a helyszínen volt kamera, ám éppen mozgásban volt, így a kérdéses pillanatot nem tudta rögzíteni:

„Valóban volt és működött is a helyszínen térfigyelő kamera, de folyamatosan mozgásban volt, és a kérdéses pillanatban nem arra nézett. Ha rögzítette volna, ügy sem lenne”.

Hopp Csilla ugyanis azt állítja, hogy gyermeke hirtelen kirántotta a kezét édesanyja szorításából, és futásnak eredt. Ezt az állítást azonban nem tudják felvételekkel bizonyítnai, míg a szemtanúk vallomásai nem egyeznek.

Dr. Horváth B. Gábor hozzátette, hogy a lelki megrázkódtatás még mindig hatalmas, így a nő írásban fogja benyújtani vallomását. Az ügyvéd hozzátette, hogy szerinte meg kellene szüntetni az eljárást, ám ha ez mégsem történne meg, akkor ő bízik benne, hogy legfeljebb pénzbüntetést kap az édesanyja – ezzel L.L. Junior ügyvédje is egyetért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás