promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna úgy pucsít az új videóján, hogy az valami félelmetes
Borítókép:  Kelemen Anna / blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az nem derült ki, hogy pontosan milyen tornagyakorlatnak nevezik azt, amit Kelemen Anna egy szexi fehérneműben csinál, de az biztos, hogy sokaknak megjött a kedvük hozzá.

Kelemen Anna, vagyis Annácska rendesen kihasználta a koronavírus-járvány miatt otthon töltött időt, mivel elég sűrűn rakott ki magáról képeket vagy videókat, amikkel példásan feltüzelte a közönségét. A legtöbb poszt még talán pont, hogy belefért az Instagram szabályzatába, de az biztos, hogy vékony jégen táncol a gyönyörű sztár, hiszen van, hogy elég pikáns dolgokat rak ki.

Most például valamilyen szexi táncot, vagy csábító tornagyakorlatot művelt egy előnyös fekete fehérneműben, a felvétel pedig már-már pornográfiának is minősülhet egyesek számára.

Kelemen Anna eddig sem volt szégyenlős, és most megint megajándékozta a követőket egy értékes kis szösszenettel, bár voltak páran, akik nem igazán értékelték a kirakott anyagot, és letámadták őt a teste miatt. Ez nem szokatlan a híresség oldalain, hiszen szinte mindig megjelennek olyanok, akik túlzottan soványnak tartják, de szerencsére ezt nem veszi túlzottan a lelkére Annácska.

Itt lehet megtekinteni a dögös videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás