promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván beszóltak a teste miatt Kelemen Annának
Borítókép:  Kelemen Anna / blikk.hu (Fuszek Gábor)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna éppen Elon Muskról osztotta meg a gondolatait egy szexi kép mellett, amikor kőkemény beszólásokkal támadták meg az alakja miatt.

Annácska, vagyis Kelemen Anna követői pontosan tudják, hogy a sztár egyáltalán nem szégyenlős, ezért folyamatosan olyan képeket, és videókat rak ki, amik feltüzelik az embereket. De nem csupán a szexi megjelenése beszédtéma, hiszen az érdekes gondolatait is sűrűn megosztja a közönséggel, most például a világhírű innovátor, Elon Musk ragadta meg a figyelmét.

„Ti mit gondoltok Elon Muskról? Izgalmas egy figura, nem tudom eldönteni, hogy valóban ért-e a csillagászathoz, robotikához úgy egyáltalán a jövő kutatáshoz, vagy egy nagyon ügyes üzletember! Szereti felhívni Magára a figyelmet, része a popkultúránknak, Cameron Diazzal is járt, nemrég meg a gyermekét vonalkódnak nevezte volna el, szerintem ez, mint hype, része a rendszerének, gondolom a gyerek egy szimpla John, de ez már senkit sem érdekel. Nem csodálkoznék, ha egyszer még az Amerikai Egyesült Államok Elnöke lenne! Változnak az idők, anno Trumpról sem gondoltuk volna! Vélemények!?”

– elmélkedett Kelemen Anna, aki úgy döntött, hogy egy elég dögös képpel fog vizuálisan rásegíteni a véleményére, és végül ebből lettek a gondok. Nagyon sokan támadták őt a vékony alkata miatt, és például ilyen beszólásokat kapott:

„Ez már túlzás, annyira gebe vagy”.

Illetve kicsit „kreatívabb” támadás is volt:

„Lassan kikötöm hozzád a paradicsom palántákat...”

Ezt a felháborító jelenséget body shamingnek hívják, ahol a támadók az ember testalkata miatt bántanak valakit, hiszen látható, hogy ezek a kommentek nem jó helyről, aggodalmaskodva érkeztek, hanem kifejezetten negatív hatást akartak kelteni. Kelemen Anna viszont valószínűleg tudja kezelni a helyzetet, hiszen nem ez az első alkalom, támadások érik.

Itt lehet megtekinteni az említett képet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás